Ostatnio dawno nie wchodziłem na Sadola, ale dla tego jełopa aż się zalogowałem:
Hacker40 napisał/a:
Kurwa stary masz 32lata, narzeczoną na karku i grasz w takie gówno dla gimbopojebów jak WoT...
Weź idź zrób coś produktywnego, chociażby wydymaj swoją laskę w ten sposób upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu. Laska gówna w telewizji nie będzie oglądać robiąc sobie papkę z mózgu, ty zaś grać w to dziadostwo nie będziesz a jak się uda to i może przysporzysz się społeczeństwu tworząc nowego obywatela
Deklu, co ma wiek, czy status rodzinny do sposobów spędzania wolnego czasu, jeśli odpowiada to np. dwóm stronom związku?!
Jeśli nie cierpię łowienia ryb to wszystkich wędkarzy mam nawyzywać od różnych kurwów, czy innych mniej szlachetnych istot?!
Mam dla ciebie bardzo dobrą radę: znajdź długą prostą zakończoną jakimś murem, stań na początku tej prostej, rozpędź się, jak tylko możesz i jebnij swoim pustym łbem o tę ścianę na końcu...
PS Mam ok. 40, 16 lat w związku i od czasu do czasu gram w WoT'a i nie mam z tego powodu problemów małżeńskich czy innych takich.
PPS "Chcecie żyć wiecznie...?!?"