DrMenegele napisał/a:
Gram w WoTa... Kurwa co to do huja jest? Skoro w to ktoś gra, to musi być jakaś gra... Wujek google zawsze pomoże... Kurwa World of Tanks. Ludzie co Wy kurwa robicie!?! Ja czasu nie mam tv włączyć, zapierdalam 7 dni w tygodniu: od pon do pt siedzę za biurkiem/ jadę na budowę, w weekend ciągnę zaoczne studia magisterskie na Pwr, robię uprawnienia branżowe, szkolenia z kosztorysowania, certyfikaty z autocada (...) ale nie o mnie miało być:
Kurwa nie mam czasu na seriale/gry, ale kurwa na siłkę 3-4 razy w tyg zawsze go znajdę, w wolny weekend jestem w Kielcach- sprawdzam afisz- kupuję bilety do teatru z dziewczyną, za x wolny weekend kurwa jadę na żagle, do meritum: ile kosztuje bilet do teatru (miasto: Kielce, miejsce w: loży, Sztuka: Hemar- poeta przeklęty) 2x 25zł, żaglówka na Kaszubach za 420stkę 20z ł godzina + 100 kaucji, kurwa karnet na siłownię u mnie w mieście 70 zł za cały miesiąc... Czy kurwa nie ma lepszych rozrywek?
Bo skoro jak zakładam była obraza o "dokąd idziesz grubasie" to karnet szt. 1 co najmniej by się przydał. Kurwa nie jestem alfa i omegą, ale staram się chociaż trochę kreatywności wykazać w czasie wolnym...
@DrMenegele - ja również staram się spędzać czas aktywnie, w tygodniu tylko praca, wracam zjebany ale z reguły siłkę odwiedzę. W weekendy staram się robić ciągle coś nowego a jak nie mam pomysłu to pozostaje sport albo siedzę przed kompem cały dzień - zdarza się i tak. Ale kurwa jego mać, jak można być tak zjebanym jak Ty. Wydaje Ci się, że jesteś lepszy bo inaczej spędzasz czas ? To Ci się źle wydaje. Każdy spędza SWÓJ własny czas jak chce i nic Ci do tego, czaisz ? Jeden gra, inny robi zdjęcia a jeszcze inny udaje zapracowanego a siedzi i pisze komentarze na sadisticu. I to, że ktoś sobie w gierkę przytarmosi wcale nie znaczy, że poza tym nie robi tego wszystkiego co Ty mistrzu.
Wkurwiłeś mnie, ale się rozpisałem i już mi przeszło.