Po reakcji ,,rodziców" wnioskuję, że nie był pusty jak ich łby.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A babsko co biegło z pomocą jaka ameba , gdyby przewidziała kierunek zjazdu wózka spokojnie by złapała ale czego można się spodziewać po zmywarce do naczyń
Swoją drogę dziwię się że wózki nie mają zabezpieczenia takiego jak kosiarki spalinowe - nie trzymasz, nie jedziesz - zwykły hamulec na kołach który i tak jest montowany połączony z uchwytem do pchania i po problemie.
Ynżynier DoMESTOS do usług.
Swoją drogę dziwię się że wózki nie mają zabezpieczenia takiego jak kosiarki spalinowe - nie trzymasz, nie jedziesz - zwykły hamulec na kołach który i tak jest montowany połączony z uchwytem do pchania i po problemie.
Co to? Od razu łapiduchy podjechały?
DoMESTOS napisał/a:
Założę się że nie wskoczyła by do wody by nie zamoczyć sobie bucików albo co gorsza telefonu.
Zostań przy myciu kibli panie inżynier.
To podjechało auto z zakładu pogrzebowego ? Ech koledzy z BytomSA trzymają rękę na pulsie
Widać niektórych przerasta wciśnięcie blokady na kołach
Wszyscy się rzucili na ratunek a w środku puszki po harnasiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów