Czy zgubienie kasku można interpretować identycznie, jak spadnięcie butów?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
phrontch napisał/a:
Czy zgubienie kasku można interpretować identycznie, jak spadnięcie butów?
Buty znajdują się po przeciwnej stronie jeźdźca, niż kask, więc jeśli spadnięcie butów oznacza zgon, to zgubienie kasku powinno, siłą rzeczy, oznaczać pozostanie przy życiu.
Ja tam widzę że gościu wstaje o własnych siłach pomimo zagubienia kasku.
Ja pierdolę, co trzeba mieć w głowie żeby próbować po widłami wózka przejechać.
W filmach zawsze się schylają. Może ten nie chodzi do kina?
Janusz_k napisał/a:
Ja mysle, ze to jeszcze wyzszy poziom kretyna i zwyczajnie widel nie widzial i chcial sie miedzy wozkiem, a naczepa zmiescic.
↑ Owszem, tylko kretyn sadziłby, że wózek stoi przy ciężarówce bez wideł. Tutaj nie trzeba ich widzieć, wystarczy mieć coś pod tym kaskiem
To musiałbyć samobój, nie wierzę, że można być takim typem człowieka
Janusz_k napisał/a:
wystarczy być niedowidzącym. ale sam fakt ze wjechał miedzy widlaka a tira kwalifikuje go do utylizacji.
Janusz_k napisał/a:
próbować jak próbować, ale żeby się nie schylić? xD
Czy to nie fejk? Dziwnie brakuje kilku klatek jak skuterek zbliża się do wideł. Dziwnym trafem teleportuje się dwa metry dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów