Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tym razem miał okazję, podszedł by mu czymś dojebać, inteligentnie ziom się zemścił skurwielowi
Jak on mógł nie zauważyć tego wózka? Przecież miał włączone światło ostrzegawcze.
Odebrał telefon i rozmawiał. Ślepy jesteś?
Zastanawia mnie, czyja to będzie wina, gdy przyjdzie do orzekania o niej? Wózkowy powinien zgodnie z przepisami się uważnie rozglądać przy prowadzeniu wózka, ale typek nie ma prawa chodzić, w dodatku bez kasku, kamizelki i innych zabezpieczeń, w obszarze pracy maszyn, gapiąc się jeszcze w komórkę. Może to jakiś kraj III świata, gdzie BHP ma inne standardy i w ogóle jest inaczej przestrzegane w praktyce, ale, kurwa mać, uważanie w obszarze pracy ma wymiar uniwersalny - nie wpierdalaj się pod koła i patrz gdzie jedziesz.
Nie ma różnicy czy facet ma kamizelke i kask wina bedzie po stronie kierowcy bo widentnie widać że nie zna się na prowadzeniu wózka. Przeszkolony i obeznany by wyhamował od razu gdyby poczuł że w coś walnął a nie przyspieszał
Nie ma różnicy czy facet ma kamizelke i kask wina bedzie po stronie kierowcy bo widentnie widać że nie zna się na prowadzeniu wózka. Przeszkolony i obeznany by wyhamował od razu gdyby poczuł że w coś walnął a nie przyspieszał
pierdolisz, jakie szkolenie i papiery, dobra nawet jak nie ma uprawnien to ma przelozonego ktory go szkoli
Zlecieli się jak muchy do świeżego gówna i zamiast wózek zwyczajnie w tylu chłopa wywrócić na bok, to debatują jak podnieść wózek. Wprawdzie chłop pewnie już nie żyje, ale próbować trzeba.
Panie drogi, toż to waży grube kilka ton. Podnieść trudniej - to fakt, ale czy byś dał radę z kumplami przewrócić, to bym przy wódce debatował.
pierdolisz, jakie szkolenie i papiery, dobra nawet jak nie ma uprawnien to ma przelozonego ktory go szkoli
No właśnie. W takim razie przełożony ma dokument, który świadczy, że przeszkolił pracownika - jego zadanie zostało wykonane. W tym wypadku stwierdzą, że pracownik nie dostosował się do przeprowadzonego szkolenia i on ponosi odpowiedzialność. W Polsce podpisany przez pracownika papier to podstawa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów