📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Wózek miał plan
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Chiński badziew. Normalne wózki blokują się na ruchomych schodach.
a ja mam pytanie w zwiazku z tym :
- jesli jakis ziom napierdoli do wozka 200l wody, cukier, ziemniaki itd - wozek wazy wiecej niz welmann z tvnu i ktos w polowie nacisnie mu przycisk STOP ?
z panią BRONIĄ nie ma żartów, raz do roku i expertowi wypierdoli bez jego woli
- jesli jakis ziom napierdoli do wozka 200l wody, cukier, ziemniaki itd - wozek wazy wiecej niz welmann z tvnu i ktos w polowie nacisnie mu przycisk STOP ?
Odpowiem pytaniem na pytanie. A co się stanie, jeśli w Ziemię uderzy kometa?
Jak nic łupota rodziców tego gościa z góry winna wszystkiemu. Gdyby nie byli głupkami, ich syn też by nie był. Głupota jest dziedziczna, a jedynym lekarstwem jest okno życia lub pochodne tegoż, choć i tu gwarancji nie ma, bo można wpaść w tak samo głupią rodzinę lub jeszcze głupszą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów