Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby baba nie spanikowała i siedziała sztywno dupa na swoim miejscu to może nawet nic by się nie stało a takto zrobiła się przeciwwaga i cóż .... płeć piękna lecz niezbyt ogarnięta
Jakby kierownik pizda nie spanikował to by nie zapierdolil w ten mur.
Jakby baba nie spanikowała i siedziała sztywno dupa na swoim miejscu to może nawet nic by się nie stało a takto zrobiła się przeciwwaga i cóż .... płeć piękna lecz niezbyt ogarnięta
ta...przeciwwaga! buhahaha
Kurwa.. Ty masz oczy chyba w dupie. Gdyby blondyna sie nie ewakuowala to tym gowienkiem jeszcze przewrociliby sie na nia, I spaslaki zadusiliby ta gazele.
Jakby baba nie spanikowała i siedziała sztywno
Kurwa.. Ty masz oczy chyba w dupie. Gdyby blondyna sie nie ewakuowala
wy te oczy to mieliście chyba w dupie nosorożca, skoro tu widzicie babę. xD
to facet, matołki! xD
zresztą, ja wam do łóżka zaglądać nie będę, odwiedzać się w szpitalu też wam nie zabronię.
Przysłowie mówi: "Baba z wozu, kolegom lżej..".
Lepiej brzmi "Baba z konia chłopu lżej"
wy te oczy to mieliście chyba w dupie nosorożca, skoro tu widzicie babę. xD
to facet, matołki! xD
zresztą, ja wam do łóżka zaglądać nie będę, odwiedzać się w szpitalu też wam nie zabronię.
jakby nie patrzeć, pyrlaty najbardziej rozgarnięty! wyskoczył i dupa cała, te dwa ćwoki z tyłu chyba nawet nie zdążyli ogarnąć co się dzieje, za to kierownik to pizda, nie chłop! kolejny pomylił gaz z hamulcem...
no i chuj... piwo wylali
To był i tak pewnie pierd 0.33 3.6 volta to można wylewac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów