📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak koledzy grali w Jenge to głupek wolał za dziewczynami latać.
Spokojnie. W kontenerze były piłeczki do ping ponga. Nic ciężkiego.
T3RMINATOR napisał/a:
To się nazywa być zawalonym pracą
Aż go robota przygniata
Payan napisał/a:
Miał jeszcze okazję sp🤬olić ale co tam, kontener ważniejszy.
Nie zawsze to widzisz, bo zasłania maszt. Sam miałem podobne przygody na początku. Potem się nauczyłem techniki praktycznie uniemożliwiającej takie akcje. Da się.

Pracuje na takim sprzęcie. Trzeba być skrajnym debilem zeby wyciagjac kontener z pierwszej warstwy sciaagnac caly nastepny slupek.
Widac wszystko jak na dłoni. A do wszystkich ktorzy pisza ze jedak mikolaja nie bedzie to pragne was uspokoic ze tego typu sprzet przeznaczony jest do pustych kontenerów.
Widac wszystko jak na dłoni. A do wszystkich ktorzy pisza ze jedak mikolaja nie bedzie to pragne was uspokoic ze tego typu sprzet przeznaczony jest do pustych kontenerów.
chris12221 napisał/a:
Pracuje na takim sprzęcie. Trzeba być skrajnym debilem zeby wyciagjac kontener z pierwszej warstwy sciaagnac caly nastepny slupek.
O, widzę kolega po fachu. Działasz na 15 tonowym?
to ECH, one podnoszą tylko puste kontenery, jeśli jakaś porządna marka to mógł przeżyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie