Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trochę nie rozumiem sytuacji od strony technicznej; ktoś ściągnął te odbieraki a trolejbus starego raczej typu bez autonomicznego zasilania pojechał dalej.. a po za tym ogólnie co tam sie odjebało? ktoś porwał trolejbus a ktoś próbował go w ten sposób zatrzymać? Pierwszy raz nie udaje eksperta.
powiedz szczerze. Ty masz tak nudne życie, że siedzisz i klikasz f5 na sadolu by odświeżyło stronkę i mógłbyś coś napisać czy o chuj chodzi ??
trochę nie rozumiem sytuacji od strony technicznej; ktoś ściągnął te odbieraki a trolejbus starego raczej typu bez autonomicznego zasilania pojechał dalej.. a po za tym ogólnie co tam sie odjebało? ktoś porwał trolejbus a ktoś próbował go w ten sposób zatrzymać? Pierwszy raz nie udaje eksperta.
Odpowiedź brzmi TAK.
Odpowiedź brzmi TAK.
Albo NIE
Należy im się, tak jak kitajcom za ich teleturnieje.
Odbieraki prądu spadły z linii zasilającej.
Kierowca wyszedł, poprawił odbieraki i pojazd ruszył (nie wiem, może był na biegu, może miał tempomat, może inną awarię)
Jak ruszył, jechał już rozpędem, ewentualnie z akumulatora.
Moja teoria.
Odbieraki prądu spadły z linii zasilającej.
Kierowca wyszedł, poprawił odbieraki i pojazd ruszył (nie wiem, może był na biegu, może miał tempomat, może inną awarię)
Jak ruszył, jechał już rozpędem, ewentualnie z akumulatora.
Może nie teoria a hipoteza. Wszystkie drzwi w autobusie pozamykane, więc to nie kierowca. Jakiś szczyl bez biletu jechał na zderzaku trzymając się pantografu. Spadł gdy trolejbus szybko ruszył. Koniec historii.
Trolejbus nie został wyłączony (kierownik gapa), gdy rolki spadły z trolei. Gdy poszedł ustawić rolki na trolejach, trolejbus ruszył.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów