Powitanie saudyjskiego następcy tronu z Władimirem Putinem podczas szczytu G20.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aaahhh zjazd G20, gdzie najbardziej prominentni i wpływowi politycy będą decydować o przyszłości i poprawie standardów życia nas maluczkich... Czyli zjazd najbardziej skrobiących klakierów uwiązanych na łańcuchach FEDu, którzy na pasożytniczy koszt maluczkich będą rozkręcać niezłą bibę przez parę dni, postykają się kutasami za kotarami, poklepią po plecach za kamerami, a koniec końców nam dojebią kolejne opłaty i podatki w różnych "zajebistych" rozwiązaniach i w ramach walki z dziurą ozonową i ociepleniem klimatu
Strzela piątkę z Putinem, bo wie, że niedługo będzie musiał prosić u niego o azyl?
skandal,Ajwaja nie zaprosili?
traf napisał/a:
jest tam ktoś z naszej koloni usa?
Nasze klakiery mogłyby najwyżej posprzątać szklanki i talerze po biesiadzie. Biorąc pod uwagę realia i sytuację Polski na arenie międzynarodowej...
Kaczyński też tam był tylko stół dali za wysoki. Myślicie że czemu ci się tak szczerzą? Wiedzą że ktoś pod stołem czeka żeby zrobić im laskę. Taka analogia do naszej roli w światowej polityce.
Putin to pewnie już któryś z kolei,zużywa się i biorą następnego.To człowiek instytucja.
...a Adryjan w tym czasie napierdala sobie fotki z koniem .....
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Aladyn już jednego kazał przerobić na paszę to się z Władkiem śmieją "hahaha ja tez, ja tez im wciskałem, że ukraina sama znika"
PS. wcale nie żal mi ukrainy niech płoną, zaorać i zalać betonem
PS. wcale nie żal mi ukrainy niech płoną, zaorać i zalać betonem
up, szkoda czarnoziemy zalewać betonem,podobno najlepsze już chińczycy wydzierżawili na 30 lat,czyli na zawsze.
jak ktoś jest zainteresowany niech sobie sprawdzi kogo nie było z tych "ważnych" państw z europy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów