📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa. to jest ciekawe zjawisko. ile razy to już widywaliśmy pary tego typu? jakim cudem oni się dobierają to mi się nie może zmieścić w głowie. Młody, szczupły i wyglądający na całkiem inteligentnego gościa a obok niego taaaaka szafa - jego miłość. W sumie każda potwora znajdzie swego amatora ale jaaa pierdole.
Szkoda człeka - na prawdę. Mimo wszystko pozostaje takim życzyć szczęśliwego życia (pfff akurat )
Szkoda człeka - na prawdę. Mimo wszystko pozostaje takim życzyć szczęśliwego życia (pfff akurat )
panna młoda nie mogła się schylić, bo by jej kiecka pękła^^
Kurwa mać. Zastanawiam się czy to wielorybnik z ofiarą, czy statek matka z jednym z obcych.
Widać po reakcji że wredne kurestwo, pewnie nic innego ją nie interesuje jak tylko się nawpierdalać, współczuję małżonkowi, ale sam się wjebał to niech ma.
RockyWood napisał/a:
kurwa. to jest ciekawe zjawisko. ile razy to już widywaliśmy pary tego typu? jakim cudem oni się dobierają to mi się nie może zmieścić w głowie. Młody, szczupły i wyglądający na całkiem inteligentnego gościa a obok niego taaaaka szafa - jego miłość. W sumie każda potwora znajdzie swego amatora ale jaaa pierdole.
są tacy, co lubią "puszyste" (że to tak ładnie określę). Każdy ma jakiegoś fetysza, zboczenie. Poza tym, są jeszcze tacy, dla których liczy się wnętrze.
Pewnie jest dziana jak skurwysyn i koleś podszedł do życia inną ścieżką
"Wpadka" to akurat często bywa PRZED ślubem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów