Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bardzo trafne określenie na człekokształtnych zbierających się co tydzień w kościele.
Oni się w kościele spotkali tylko raz, normalnie spotykają się tu:
Teraz kolejne polityczne kanalie bedą miały swojego męczenika, zwykłego wałka i lewusa do tego. Koles bardziej sie nadawał do kryminału, no ale o zmarłych źle sie nie mówi.
chyba że się okazuje, że gość z pomnika ruchał dzieci, wtedy należy źle mówić...
A co Adamowicza, nie miałem pojęcia że taki żył do kiedy nie umarł, co za wałki robił chuj mnie interesuje, bo już nie żyje.
Oni się w kościele spotkali tylko raz, normalnie spotykają się tu:
Świat nie jest, ani ludzie nie są czarno-biali. To ciekawe, że wyzywasz na lewactwo, a sam prezentujesz podobny tok myślenia: Albo jesteś z nami, albo przeciwko nam - nie ma alternatywnych dróg
Kościół jest zły? To wolicie być tak jak murzyni, którzy nie mają w głowach nic, żadnych wartości, żadnego poszanowania dla życia człowieka, żadnych moralnych zasad?
Czy może wolicie być jak zindoktrynowani muzułmanie, którzy wierzą w takie czary, że ja pierdole. Zacofani tysiąc lat za murzynami.
Nie jestem fanem Kościoła, księży, tego zakłamanego skurwysyństwa, nie wieżę w bajki o bogu, bo wierzę w naukę i prawa fizyki, ale nasza religia ma jedną pozytywną cechę - wpaja młodym ludziom jak być dobrym człowiekiem. Nie ważne czy potem chodzisz do kościoła, czy wierzysz w nieistniejącego boga, ale masz w głowie zakodowane co to znaczy być normalnym (w miarę normalnym, bo jesteśmy na sadololu ).
Jak mam wybierać kraj bez religii, jak np. UK, czy niedługo cała "postępowa" Europa, to wolę swoją zacofaną, zaściankową, ale za to normalną, mocno chrześcijańską Polskę.
Komuchy zawsze chciały zniszczyć Kościół, bo łatwiej się manipuluje pustym człowiekiem.
Także proszę gimbo-ateistów o zamknięcie twarzy, bo nie macie pojęcia o czym mówicie.
Oho... gimbo-ateiści wyleźli ze swoich dziupli...
Kościół jest zły? To wolicie być tak jak murzyni, którzy nie mają w głowach nic, żadnych wartości, żadnego poszanowania dla życia człowieka, żadnych moralnych zasad?
Czy może wolicie być jak zindoktrynowani muzułmanie, którzy wierzą w takie czary, że ja pierdole. Zacofani tysiąc lat za murzynami.
Nie jestem fanem Kościoła, księży, tego zakłamanego skurwysyństwa, nie wieżę w bajki o bogu, bo wierzę w naukę i prawa fizyki, ale nasza religia ma jedną pozytywną cechę - wpaja młodym ludziom jak być dobrym człowiekiem. Nie ważne czy potem chodzisz do kościoła, czy wierzysz w nieistniejącego boga, ale masz w głowie zakodowane co to znaczy być normalnym (w miarę normalnym, bo jesteśmy na sadololu ).
Jak mam wybierać kraj bez religii, jak np. UK, czy niedługo cała "postępowa" Europa, to wolę swoją zacofaną, zaściankową, ale za to normalną, mocno chrześcijańską Polskę.
Komuchy zawsze chciały zniszczyć Kościół, bo łatwiej się manipuluje pustym człowiekiem.
Także proszę gimbo-ateistów o zamknięcie twarzy, bo nie macie pojęcia o czym mówicie.
Stary a głupi kurwa. Kościół i religia to najwieksze zło.... UK ma religie. Wiele religii
poproście admina, wiecie którego, by się przebrał i spełnił wasze życzenia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów