TVP 3 miało emitować film dokumentalny, jednak musiało zrezygnować na rzecz transmisji pogrzebu Adamowicza. Zapomnieli jednak zmienić napisy i wyszła niezła szopka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na świecie nie ma przypadków.
bardzo trafne określenie na człekokształtnych zbierających się co tydzień w kościele.
Myślałem ze Adamowicz nie żyje, a on po prostu został lektorem dla głuchoniemych?
Jestem katolikiem, a te obrazki są przezabawne Usłyszeć jeszcze Krystynę Czubówną do tego... bezcenne.
O kurwa to prawda Naczy wiadomoże że prawda, ale oni to faktycznie puścili
https://natemat.pl/261595,blad-tvp3-gdansk-podczas-pogrzebu-adamowicza-napisy-z-filmu-przyrodniczego
https://natemat.pl/261595,blad-tvp3-gdansk-podczas-pogrzebu-adamowicza-napisy-z-filmu-przyrodniczego
Ten moment kiedy nawet przypadek ma drugie dno.
I nie wiadomo czy pawianami/małpami są ci w kościele czy ci którzy wykorzystują wszystko do politycznych celów jak właśnie śmierć Abrachamowicza.
I nie wiadomo czy pawianami/małpami są ci w kościele czy ci którzy wykorzystują wszystko do politycznych celów jak właśnie śmierć Abrachamowicza.
Synku... Nie ma przypadków
Bardzo sadolowe ze strony osobnika który to zlecił, ale w sumie bardzo trafne komentarze względem tej szopki, która tam się odbyła.
Episkopat wysrał się na swoje własne reguły, żeby się przypodobać klasie politycznej. Prawo kanoniczne z 1983r. mówi w skrócie, że w obiektach sakralnych nie wolno chować nikogo poza wyższymi dostojnikami kościelnymi. Tymczasem pochowali w gdańskiej bazylice długoletniego zwolennika LGBT i człowieka który wyrządził wiele złego swoim bliźnim (już na bok odkładam że to była osoba świecka...)
Purpuratom odbije się czkawką ta polityczna przysługa. I na pewno przyspieszy to dekonstrukcję katolicyzmu w Polsce
Bardzo sadolowe ze strony osobnika który to zlecił, ale w sumie bardzo trafne komentarze względem tej szopki, która tam się odbyła.
Episkopat wysrał się na swoje własne reguły, żeby się przypodobać klasie politycznej. Prawo kanoniczne z 1983r. mówi w skrócie, że w obiektach sakralnych nie wolno chować nikogo poza wyższymi dostojnikami kościelnymi. Tymczasem pochowali w gdańskiej bazylice długoletniego zwolennika LGBT i człowieka który wyrządził wiele złego swoim bliźnim (już na bok odkładam że to była osoba świecka...)
Purpuratom odbije się czkawką ta polityczna przysługa. I na pewno przyspieszy to dekonstrukcję katolicyzmu w Polsce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów