"W ostatniej części "Życia Pi" główny bohater wypowiada monolog, który, by nie zdradzać za dużo, jest bardzo istotny dla odbioru całego dzieła. Niestety stacja Polsat nie pozwoliła widzom poznać zakończenia: ostatnie minuty zostały zagłuszone przez lektora zapowiadającego kolejne programy."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No właśnie, ja też się wczoraj zastanawiałem, czy to jakieś nietypowe zakończenie filmu gdzie trzeba samemu wysnuć dalsze losy bohatera, czy może pomyłka realizacji.
Swoją drogą ten film był strasznie rasistowski i jako reprezentant rasy białej czuję się zażenowany, że bohater filmu jest innego koloru niż mój, a w dodatku wykazuje się sprytem i sprawnością którą dysponują tylko przedstawiciele rasy białej. Bardzo smutno mi z tego powodu... Ciekawe czy dostanę odszkodowanie jak jakiś szmatogłowy za straty moralne.*
leonfun, Jak leci jakiś film to dlaczego miałbym nie obejrzeć go w jakiejś reżimowej stacji? Przecież to nie są "Fakty" czy "Wydarzenia".
* - wypowiedź ma charakter żartobliwy i nie ma na celu segregacji rasowej
Swoją drogą ten film był strasznie rasistowski i jako reprezentant rasy białej czuję się zażenowany, że bohater filmu jest innego koloru niż mój, a w dodatku wykazuje się sprytem i sprawnością którą dysponują tylko przedstawiciele rasy białej. Bardzo smutno mi z tego powodu... Ciekawe czy dostanę odszkodowanie jak jakiś szmatogłowy za straty moralne.*
leonfun, Jak leci jakiś film to dlaczego miałbym nie obejrzeć go w jakiejś reżimowej stacji? Przecież to nie są "Fakty" czy "Wydarzenia".
* - wypowiedź ma charakter żartobliwy i nie ma na celu segregacji rasowej
Grzegorz Pawlak,jak dla mnie jeden z najlepszych polskich lektorów
Czytałem o tym rano Kara za oglądanie telewizji i nabijania kasy z reklam. Filmy można oglądać w internecie (nawet legalnie o czym niektórzy pewnie zapominają).
Kolejny problem ludzi cierpiących na brak problemów...
Naprawdę kwestia przycięcia końcówki jest warta tego bym widział o tym wiadomość na 4 różnych portalach?
Naprawdę kwestia przycięcia końcówki jest warta tego bym widział o tym wiadomość na 4 różnych portalach?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów