18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Proki95 2013-01-08, 15:31 1
pokażcie polskie wpadki policji <3 wybijanie zębów kobietom lub bezprawne zatrzymania
Zgłoś
WalkingStephen 2013-01-08, 15:57 19
Proki95 napisał/a:

pokażcie polskie wpadki policji <3 wybijanie zębów kobietom lub bezprawne zatrzymania

Siedemnastoletni specjalista od brutalności policji. Przykro mi, że życie Ci w tak krótkim czasie dało po dupie.
Zgłoś
shodek 2013-01-08, 16:01 4
PsK napisał/a:

Siedemnastoletni specjalista od brutalności policji. Przykro mi, że życie Ci w tak krótkim czasie dało po dupie.

taa, chlopaczek ledwo co nosa spod cyca mamy wystawil i juz take rzeczy pisze, eh te zjebane pokolenie JotPe. Odnosze wrazenie ze to jest chyba nawet gorsze od klonów-biberów..
Nie jedno spięcie z policja mialem ale jedno powiem szczerze: nigdy jak narazie za darmo mi nie przyjebali
Nie mówie ze nie zdarzaja sie przypadki kiedy policja nadużywa swoich praw, to sie zdarza i wcale tego nie neguje. Chodzi mi jednak o to, ze takie dzieci ja ten wyzej lat 17 to szczekają psu prosto w twarz, a jak opierdolą pałą to spowrotem pod cyca z płaczem wracają..
Zgłoś
MrPink 2013-01-08, 16:06
Ciekawy jestem z jakiego kraju są ci specjaliści od wyłamywania drzwi, wydaje mi sie, że rumunia, ale nie mam pewności. Na sadolu pełno znawców i specjalistów przypierdalających się do każdego, wiec może ktoś wie?
Zgłoś
WalkingStephen 2013-01-08, 16:11
Dobrze Ci się wydaje to rumuńska policja
Zgłoś
cornishon69 2013-01-08, 16:22
@psk @shodek o chuj wam chodzi ? temat dotyczy wpadek policji a on przytoczył dość znaną sprawę z "pobicie" niewinnych osób... a jakby to napisał 50latek to byście siedzieli cicho ?
Zgłoś
jakub2503 2013-01-08, 17:18 7
Zabrakło klasyka

Zgłoś
Szulcu 2013-01-08, 17:51
akcja z 1:30 zaczyna mnie już wkurwiać.. zczajcie, że to scena z filmu.

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
ParabolaZła 2013-01-08, 18:12
Z tymi drzwiami to łatwiej by było przestrzelić zamek, tudzież zawiasy - ale chuj tam, niech sobie potrenują łapy
Zgłoś
DwaWilki 2013-01-08, 18:30
ParabolaZła napisał/a:

Z tymi drzwiami to łatwiej by było przestrzelić zamek, tudzież zawiasy - ale chuj tam, niech sobie potrenują łapy

A za drzwiami dajmy na to 70letni staruszkowie.. No tak, "very kurwa mundrze"...
Zgłoś
baja12323 2013-01-08, 18:44
0:40 Olsztyńska policja
Zgłoś
koło_zamachowe 2013-01-08, 20:17
z 1:48 rozjebalo system hahaah
Zgłoś
loldawid6 2013-01-08, 20:29
2 :36 ten policjant kiedy na niego spadł chyba zjebał mu czaszkę
Zgłoś
T3rror 2013-01-08, 21:22
@1:26 to reklama fury jest, nie wpadka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów