📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pokażcie polskie wpadki policji <3 wybijanie zębów kobietom lub bezprawne zatrzymania
Proki95 napisał/a:
pokażcie polskie wpadki policji <3 wybijanie zębów kobietom lub bezprawne zatrzymania
Siedemnastoletni specjalista od brutalności policji. Przykro mi, że życie Ci w tak krótkim czasie dało po dupie.
PsK napisał/a:
Siedemnastoletni specjalista od brutalności policji. Przykro mi, że życie Ci w tak krótkim czasie dało po dupie.
taa, chlopaczek ledwo co nosa spod cyca mamy wystawil i juz take rzeczy pisze, eh te zjebane pokolenie JotPe. Odnosze wrazenie ze to jest chyba nawet gorsze od klonów-biberów..
Nie jedno spięcie z policja mialem ale jedno powiem szczerze: nigdy jak narazie za darmo mi nie przyjebali
Nie mówie ze nie zdarzaja sie przypadki kiedy policja nadużywa swoich praw, to sie zdarza i wcale tego nie neguje. Chodzi mi jednak o to, ze takie dzieci ja ten wyzej lat 17 to szczekają psu prosto w twarz, a jak opierdolą pałą to spowrotem pod cyca z płaczem wracają..
Ciekawy jestem z jakiego kraju są ci specjaliści od wyłamywania drzwi, wydaje mi sie, że rumunia, ale nie mam pewności. Na sadolu pełno znawców i specjalistów przypierdalających się do każdego, wiec może ktoś wie?
Dobrze Ci się wydaje to rumuńska policja
@psk @shodek o chuj wam chodzi ? temat dotyczy wpadek policji a on przytoczył dość znaną sprawę z "pobicie" niewinnych osób... a jakby to napisał 50latek to byście siedzieli cicho ?
akcja z 1:30 zaczyna mnie już wkurwiać.. zczajcie, że to scena z filmu.
Z tymi drzwiami to łatwiej by było przestrzelić zamek, tudzież zawiasy - ale chuj tam, niech sobie potrenują łapy
A za drzwiami dajmy na to 70letni staruszkowie.. No tak, "very kurwa mundrze"...
z 1:48 rozjebalo system hahaah
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów