📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobre,myślałem że kapitan jack sparoł nie ma wad a tu ? .....huj eh
Nie przetrwalem 10u sekund przez tego cwela prowadzacego i jego lodziare.
Dzizas kurwa, dlaczego by zainteresowac zwyklego widza nalezy zachowywac sie jak szympans na PCP?
Dzizas kurwa, dlaczego by zainteresowac zwyklego widza nalezy zachowywac sie jak szympans na PCP?
@up
Pierdolisz głupoty, człowieku. Albo jesteś wyrafinowanym trollem albo zakompleksionym gimbuem bez żadnego własnego tematu na sadolu.
Pierdolisz głupoty, człowieku. Albo jesteś wyrafinowanym trollem albo zakompleksionym gimbuem bez żadnego własnego tematu na sadolu.
Mr.Bronx napisał/a:
@up
Z tym ostatnim to żeś dopierdolił.
I po chuj dopatrywać się błędów w tak dobrych filmach? Gdyby nie ten filmik to nawet bym tych błędów / niedopatrzeń nie zauważył....
FoxBlade napisał/a:
I po chuj dopatrywać się błędów w tak dobrych filmach? Gdyby nie ten filmik to nawet bym tych błędów / niedopatrzeń nie zauważył....
To na chuj tu wchodzisz? Było ominąć ten temat.
Janusz Chrystus... kto w ogóle takie błędy wyłapuje? Ludzie z zezem rozbieżnym? Pogratulować spostrzegawczości.
A na powaznie, nie dygaj, jak bede mial cos ciekawegp to wrzuce.
Nie wiem jak dochodzi w waszych umysłach do kreowania się takich dziwnych, nielogicznych wyzywek, ale jest to fascynujące.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów