📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
trzeba patrzeć na jasne strony tego wypadku, z OC sprawcy, budowlańcy zrobią generalny remont lokalu, a ranni pracownicy będą mieli trochę więcej czasu dla siebie.
I tak wpiszą ze to przez covid
Kurwa, a Hameryce maja tylko 2 pedały w samochodzie (czasem 3 licząc kierowcę) a i tak potrafia się kurwa pomylić!
Cytat:
Trzej pracownicy poważnie ranni ze złamaniami, rozcięciami i poparzeniami.
Powiedziałbym, że byli pracownicy - po wyleczeniu zapewne wyciągną niemałe odszkodowania, zarówno od pracodawcy jak i z polisy sprawcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów