...ale wcześniej potrącił ją motocyklista. Taka podwójna kara za nieuwagę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:01
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 9:14
Ale kombo! Inteligencja na poziomie dżdżownicy. Jakim cudem dożyła aż do tego radosnego zdarzenia?
Manolito666 napisał/a:
Ale kombo! Inteligencja na poziomie dżdżownicy. Jakim cudem dożyła aż do tego radosnego zdarzenia?
do tej pory nie przechodziła przez jezdnię
do tej pory nie przechodziła przez jezdnię
Przechodziła, ale z mężem.
Aż mi się przypomina filmik z ubiegłego roku, na którym koleś został trzykrotnie przejechany- raz przez tuk-tuka, drugi raz przez auto osobowe i trzeci przez ciężarowe.
Jak ktoś pamięta i ma link, to poproszę
NarodowySkinhead napisał/a:
Przechodziła, ale z mężem.
Aż mi się przypomina filmik z ubiegłego roku, na którym koleś został trzykrotnie przejechany- raz przez tuk-tuka, drugi raz przez auto osobowe i trzeci przez ciężarowe.
Jak ktoś pamięta i ma link, to poproszę
Na prawdę chciałam, szukałam... nie znalazłam. Za cholerę.
Przez to wyszukiwanie przypomniał mi się filmik ze strusiem urywającym sobie głowę i już koniec, nie szukam dalej. Ale podepnę się, bo tamten też chętnie znowu zobaczę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów