Zakończenie do przewidzenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
_Yarko_ napisał/a:
ja myślałem że schowa chociaż ten telefon, ale murzyn jak Polak: "przed szkodą i po szkodzie głupi"
Od głupoty to powinien być wielki podatek, bo debile największe straty przynoszą.
Henboh napisał/a:
Od głupoty to powinien być wielki podatek, bo debile największe straty przynoszą.
No i jest: od 1 lipca jest 95€ mandatu z jazdę rowerem z telefonem w ręku. To jest taka plaga tutaj, że niektóre lemingi nawet na skuterze zapierdalają gapiąc się w wyświetlacz komórki.
Mnie zastanawia czemu to gówno po drodze się porusza... ani ubezpieczenia, ani tablicy, zero namiaru, przyjebała i odjechała.
PS mam na myśli hulajnogi czy rowery oczywiście
PS mam na myśli hulajnogi czy rowery oczywiście
Kurwa, tam też nie ma asfaltu, ale drogi lepsze niż u nas, bo u nas Tusk zerwał asfalt i sprzedał do Brukseli
Głupia kurwa. Uszkodziła komuś auto bo sie gapiła jak 3/4 spierdolonego facebookowego społeczeństwa w telefon a na koniec głupi uśmieszek, który mówi pewnie: ojć hihi nic się nie stało
Co się czepiacie, i tak sukces że się nauczyła jeździć na rowerze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów