📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ciekawe skąd takie doświadczenie w braniu do buzi
Nasze koleżanki z harda nie pogardziłyby takim sprzętem, zresztą koledzy też
Prawie jak mój penis
Wpierdalanie kukurydzy czy wypierdalanie jej na podłoge za pomocą zębów???
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
nieźle opierdolił kolbe...
przy zatrzymanym filmiku w dowolnym momencie wygląda jakby mechaniczne dildo spuszczało mu sie na ten durny ryj
0:18 w szczególności
przy okazji przypomniał mi się dowcip:
- hej lala, lubisz kukurydzę?
- tak
- to opierdol mi kolbę
0:18 w szczególności
przy okazji przypomniał mi się dowcip:
- hej lala, lubisz kukurydzę?
- tak
- to opierdol mi kolbę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów