Każdego rabusia powinno spotkać coś takiego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa mać, chłop się sam męczy ze ścierwem a ten w białym t-shircie stoi jak taka pizda i telefonem się bawi. Co za nieudacznik, następny w kolejce po wpierdol
Ładnie zgasił tego peta
Czechos napisał/a:
Kurwa mać, chłop się sam męczy ze ścierwem a ten w białym t-shircie stoi jak taka pizda i telefonem się bawi. Co za nieudacznik, następny w kolejce po wpierdol
Jakbyś tego nie napisał, ja napisać bym musiał, więc dzięki że mnie wyręczyłeś, bo takie pizdusie wkurwiają mnie prawie tak bardzo jak ta bandytierka.
Czechos napisał/a:
No ale gnata zabral mu wzorowo!
Bardzo dobrze to zaplanował aby zaatakować jak przy kasie stoi jak największy dryblas zamiast jak jest pusto. Ostatnio też filmik z mistrzem planowania jak torebkę babeczce chce wyrwać na jak najruchliwszym chodniku gdzie nieopodal browara popija kilka dresów (dwóch kolesi w koszulkach 10).
A bank by pewnie planowali obrabować jak wizytowało by w banku uzbrojone wojsko.
A bank by pewnie planowali obrabować jak wizytowało by w banku uzbrojone wojsko.
Czechos napisał/a:
bo coś nie pykło w genach,
normalny facet ma przyrost adrenaliny i dojebałby typowi , raz buta albo czymkolwiek,
a ten to zwykła pizda
najgorsze jest to, że takich coraz więcej w tym lewackim świecie
Gościu w kasku się wkurwił, bo to on miał zamiar ojebać ten sklep
Trzeba przyznać,że duszenie trzymał do końca i jeszcze 10 sekund dłużej.
Dla pewności
Dla pewności
Ja rozumiem, że można być w szoku, ale no do chuja, ten szmaciaż w białym mógł zapodać chociaż buta na ryj w ramach wyciszenia agresora.
Kolega w białym pracuje pewnie za gównianą pensje i w dupie ma czy ktoś okradnie jego pracodawce czy nie, a już na pewno nie planuje nadstawiać ryja za Janusza
Podstawowy błąd w BJJ podczas duszenia zaa pleców nie krzyżujemy stóp bo duszony jak się zna to nogą się wyswobodzi zakładając dźwignię na stopę
ja bym mu wyjebał kilka razy z bani
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów