📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pobić kogoś, pokazać swój tępy ryj do kamery i wrzucić na neta - to jest ta nowoczesna mądra inteligentna europa ?
@up nie zapominaj o tolerancyjnej!!
Mam wrażenie, że ta dziewczyna lepiej bije, niż jej partner
Mam wrażenie, że ta dziewczyna lepiej bije, niż jej partner
No nie mogę tego kurwa oglądać. Takie filmiki zawsze podnoszą mi zajebiście ciśnienie. Przecież to jakieś kurwa jebane suchoklatesy w rurkach. Może i jestem "bojownikiem Sadisticia", ale na pewno nie przeszedłbym obok czegoś takiego obojętnie.
Ja bym ją uratował... no ale później musiała by mi obciagnac.
To brzmi jak "rozstrzelaj ją!"
kurwa kopać po głowie,to tylko pokazuje,że ta laska ma tunel aerodynamiczny między uszami
Co z kurwa cioty tam stoją i się gapią, zamiast interweniować! Pierdoleni gapie też powinni być pociągnięci do odpowiedzialności, jebana znieczulica.
rozpędziłbym się z samej góry schodów i wyjebał buta na ryj tej szmacie , a tego chłopaszka wyjebał za barierke ...
...ulżyło mi
...ulżyło mi
I niech mi ktoś wyjaśni, dlaczego żadna postronna osoba nie wkroczyła, żeby pomóc. No po prostu porażka...
Tylko płeć żeńska jest tak zjebana, że "butuje" kogoś leżącego na schodach w głowę, zero wyobraźni.
Rafixo napisał/a:
Dobra, na liveleaku piszą że ta pobita dziewczynka miała 14 lat, a napastnicy po 17 lat. Para dodatkowo ją okradła. Facet siedzi w więzieniu a dziewczyna w jakimś ośrodku dla nieletnich. Będą sądzeni za kradzież i pobicie, a dodatkowo co do kobiety zastanawiają się czy nie oskarżyć jej o usiłowanie zabójstwa (bo kopała po głowie). Po wszystkim wstawili filmiki na fejsbuka i szybciutko zostali zidentyfikowani, zebrało się około 40 osób i ruszyło na dom tego faceta. W momencie jak wyjebali drzwi i szyby to przyjechała policja i rozgoniła ich żeby nie doszło do samosądu.
A i jeszcze pobita dziewczyna wyszła ze szpitala po 3 dniach.
Już mi ślinka cieknie na myśl o możliwym filmiku z samosądu i opierdoleniu ryja temu cfaniaczkowi...
Trzeba mieć nieźle napierdolone w głowie, aby w taki sposób zmęcać się nad bezbronną osobą.
Myślę, że jeśli nie da się tego wyleczyć, to trzeba wyeliminować ze społeczeństwa.
Myślę, że jeśli nie da się tego wyleczyć, to trzeba wyeliminować ze społeczeństwa.
Jaką trzeba być cipą żeby kopać dziewczyne, i to jeszcze siedzącą?
Jaką trzeba być pizdą żeby w to nie interweniować?
No i jakim trzeba być kretynem żeby potem to wrzucić do internetu?
Jaką trzeba być pizdą żeby w to nie interweniować?
No i jakim trzeba być kretynem żeby potem to wrzucić do internetu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów