📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Produkcja niby tania ale kamerzystę dobrego mają - w 2:11 piękny najazd na cienie w stogu siana:)
Rosyjskie kamery mają poczwórną stabilizacje obrazu, dla wstawionych operatorów.
Na gołe klaty ;-D
No bez jaj... Kopiącego się leży
Ten niby dres wygląda praktycznie identycznie jak Gennady Golovkin z którym ostatnio Proksa dostał baty ;d
Walka w stylu filmowym z holiłuda. 100000 butów na twarz a on wciąż wstaje.
Kopanie leżącego po głowie, to frajerstwo pierwszej klasy - tymbardziej kogoś, kto i tak jest bojowo niegroźny. Wystarczyło mu jebnąć solidnego liścia i byłby koniec walki, a nie nakurwiać go z podkowy. W sumie napastnik też bojowo niewiele prezentuje, jednak mocno nadrabia skurwysyństwem.
Ale w przyrodzie nic nie ginie. Kiedyś dla tego młodzika nadejdzie taki smutny dzień, że sam znajdzie się na miejscu tego menela i też mu ktoś butów na ryj nasadzi. Oby z nawiązką.
Ale w przyrodzie nic nie ginie. Kiedyś dla tego młodzika nadejdzie taki smutny dzień, że sam znajdzie się na miejscu tego menela i też mu ktoś butów na ryj nasadzi. Oby z nawiązką.
Kurwa jak widze jak ktoś kopie leżącego (jeszcze w dodatku w twarz) to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera...
Czasami mam wrażenie, że u ruskich jak ktoś nie pije to jest spychany na margines.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów