📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wpierdol to przed chwilą wyłapał condit od gsp, i dobrze tak chujowi
Wszarz pierdolony kopie pijanego gościa, który leży w twarz... Zazwyczaj do bitki jestem ostatni, ale widząc takiego szmaciarza to bym go kurwa rozniósł w 3 sekundy
Dziad pijany nie chce walczyć i ledwo ogarnia a to chuchro zgrywające kozaka jeszcze mu zajebało...
Dziad pijany nie chce walczyć i ledwo ogarnia a to chuchro zgrywające kozaka jeszcze mu zajebało...
Pan kapitan napisał/a:
Napisze to co zazwyczaj piszą wszyscy:Wszarz pierdolony kopie pijanego gościa, który leży w twarz... Zazwyczaj do bitki jestem ostatni, ale widząc takiego szmaciarza to bym go kurwa rozniósł w 3 sekundy
Gówno byś zrobił.
lofix1
Ty miekka palo , stul pysk . Nie wszyscy juz ogladali ta walke , i nie wszyscy chca z gory znac jej wynik.
Ty miekka palo , stul pysk . Nie wszyscy juz ogladali ta walke , i nie wszyscy chca z gory znac jej wynik.
rozebrali sie jak do rosolu
Tco napisał/a:
lofix1
walczyli twardo całe 5 rund GSP wygrał na punkty, choć było gorąco w 3 rundzie, kiedy Condit prawie go znokautował.
reszte obejrzysz sam luźny stolcu
jaki on dres ma pasek w spodniach na kant;)
Kurwa pobić typa co walczy z grawitacją to naprawde w chuj osiągnięcie....
ja pierdole, zaczynam watpic w ten serwis.
jakies pedalskie vlogi albo kabarety maja min. 100 piw a soczyste sadystyczne rosyjskie wpierdol - 5.
co sie porobilo, kurwa mac.
jakies pedalskie vlogi albo kabarety maja min. 100 piw a soczyste sadystyczne rosyjskie wpierdol - 5.
co sie porobilo, kurwa mac.
Kichaa napisał/a:
Napisze to co zazwyczaj piszą wszyscy:
Gówno byś zrobił.
A widzisz tego gościa na filmiku? Ani to mięśni, ani techniki, ani szybkości. Nic! Co jak co, ale z takimi patyczakami poradziłby sobie nawet Koli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów