📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angielska szkoła, lekcja na której dzieci uczą się nazw zawodów i jak się je wykonuje:
Nauczycielka: - Sam, kim jest Twój tato z zawodu?
Uczeń Sam - Strażakiem!
Nauczycielka: - Diana, kim jest Twoja mama z zawodu?
Uczennica Diana - Pielęgniarką
Nauczycielka: - A Ty Ben, kim jest Twój tato z zawodu?
Uczeń Ben: - Męską trans-prostytutką
Nauczycielka: - Nieprawda Ben, ja wiem kim jest Twój tato z zawodu naprawę, nie masz czego się wstydzić, powiedz to przy całej klasie!
Uczeń Ben: - No dobrze, jest policjantem
Nauczycielka: - Sam, kim jest Twój tato z zawodu?
Uczeń Sam - Strażakiem!
Nauczycielka: - Diana, kim jest Twoja mama z zawodu?
Uczennica Diana - Pielęgniarką
Nauczycielka: - A Ty Ben, kim jest Twój tato z zawodu?
Uczeń Ben: - Męską trans-prostytutką
Nauczycielka: - Nieprawda Ben, ja wiem kim jest Twój tato z zawodu naprawę, nie masz czego się wstydzić, powiedz to przy całej klasie!
Uczeń Ben: - No dobrze, jest policjantem
i ciekawe czy później policjant wezwał wsparcie czy jednak uznał, że nie warto się przed kolegami chwalić tym wydarzeniem
Przecia to Srank
Co za debilizm. A potem male skurwiele podrosna i bedzie im sie wydawac ze tak mozna.
Na zasadzie zabawy , to się zastanawiam czy przez takie działanie nie produkują z "uchodzcow" i czarnych przyszłych niewolników dla tubylców. To jasny sygnał że ludziom tego pokroju nie można powierzyć niczego bardziej zaawansowanego, a wrecz mogą byc niebezpieczni.
O proszę i kręci się z nimi i adoptowany czarny jak heban pontonowy "10 latek z Syrii."
A jak policja kuje w kilku jednego to reszta wrzeszczy
ŁODAFAK ŁODAFAK
No śle dobie tak pozwolili jak u nas będzie się z policji robic bezjsjecznych debili to u nas tez tak będzie póki co tylko nagrywa się psa z głupimi mądrościami w tle
ŁODAFAK ŁODAFAK
No śle dobie tak pozwolili jak u nas będzie się z policji robic bezjsjecznych debili to u nas tez tak będzie póki co tylko nagrywa się psa z głupimi mądrościami w tle
All dzieci are bastards!
ale z bachorami tak jest ,robiliśmy remont sali w przedszkolu i zaczeliśmy się z bachorami wygłupiać a one wpadły w taką agresje jak osy rzucili się na nas trzeba było uciekać hahah
brylant1412 napisał/a:
ale z bachorami tak jest ,robiliśmy remont sali w przedszkolu i zaczeliśmy się z bachorami wygłupiać a one wpadły w taką agresje jak osy rzucili się na nas trzeba było uciekać hahah
Robienie śmigła w sali pełnej dzieci to nie "wygłupianie się"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów