Po kilkunastu sesjach przestanie odczuwać ból i w ciszy zniesie ucinanie łba tępą maczetą
I potem zdziwienie, że dzieciak wstąpił do gangu, jak nawet w domu nie mógł się poczuć bezpiecznie, bo mieszkał z psycholem.
zobacz sobie dziecko co sie dzieje z gangusami w manaus... może wtedy zrozumiesz, czemu ojciec tak reaguje, kiedy syn chce popełnić samobójstwo, albo samemu zabijać
I potem zdziwienie, że dzieciak wstąpił do gangu, jak nawet w domu nie mógł się poczuć bezpiecznie, bo mieszkał z psycholem.
Pierdolisz populizmy.
Z patologii powstanie tylko kolejna patologia, 26- letni staruszku. Tak się dzieje od bardzo dawna i tylko nieliczne wyjątki potrafią wyjść na ludzi z domu, w którym jest przemoc. Najczęściej po prostu wyżywają się na kimś innym i patologia płynie do następnego pokolenia.
Ja na miejscu syna wstąpiłbym do gangu, a potem z kolegami gangsterami spuściłbym ojcu wpierdol szpadlem lub kablem wysokiego napięcia.
Ta dorob sie wlasnego syna to pogadamy. Narazie pewnie masz porblem ze skonczeniem podstawowki pewnie, bo z takimi tekstami nie masz pojecia czym jest troska ojca o syna, ktory nie chce by zginal z lap jakiegos debila. Ale co ty mozesz wiedziec kozaczac tylko przez neta
Ta dorob sie wlasnego syna to pogadamy. Narazie pewnie masz porblem ze skonczeniem podstawowki pewnie, bo z takimi tekstami nie masz pojecia czym jest troska ojca o syna, ktory nie chce by zginal z lap jakiegos debila. Ale co ty mozesz wiedziec kozaczac tylko przez neta
Jak tak ma wyglądać troska to zdecydowanie wolę, żeby nikt się o mnie nie troszczył.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów