18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Wpierdol od taty
phrontch • 2019-10-07, 13:24
Spasiony syn wykazywał oznaki zainteresowania wstąpieniem do gangu. Jego ojciec zdusza ten pomysł w zarodku

Zgłoś
Justynka99 2019-10-07, 18:39
gumstg napisał/a:

Wyjdz z pod klosza bo naprawde jak ktos wyzej wspomnial nie widzialas przemocy i przemocy domowej. Znalem takie przypadki ze matka probowala rozmawiac z synem to ten jeszcze ja pobil. I to jest bezstresowe wychowanie gdzie syn ma wszystko podane na dloni matka urabia sie po lokcie by synkowi wszystko dac ten jeszcze podnosi na nia reke. Wiec wytlumacz mi w jakim kraju ty zyjesz ? Jak dla ciebie klaps takie karanie i oduczenie syna by tak nie robil jest przemoca?

No wiec jak nie potrafisz z dzieckiem rozmawiać, to pokaż mu, że przemoc jest jedynym rozwiązaniem problemów. A potem poczekaj aż to dziecko będzie silniejsze. Rewelacyjny pomysł.
Zgłoś
gumstg 2019-10-07, 18:51 2
Justynka99 napisał/a:

No wiec jak nie potrafisz z dzieckiem rozmawiać, to pokaż mu, że przemoc jest jedynym rozwiązaniem problemów. A potem poczekaj aż to dziecko będzie silniejsze. Rewelacyjny pomysł.

Podawalem Tobie sporo przykaldow jak ten z terroryzowaniem nauczycielki w szkole. Powiedz mu jak wylumaczysz takiemu niedorozwojowi ze zle robi? Uwierz mi ze sie nie uda splynie po nim jak po kaczce i dalej bedzie opier*alal swoje akcje
Zgłoś
RadosnyRabarbar 2019-10-07, 18:55
Są cycki jest piwo
Zgłoś
htp 2019-10-07, 19:06
Alonso napisał/a:

Ja na miejscu syna wstąpiłbym do gangu, a potem z kolegami gangsterami spuściłbym ojcu wpierdol szpadlem lub kablem wysokiego napięcia.

Czyli metoda napierdalania kablem za przewiny w twoim przypadku nie dały rezultatu?
Zgłoś
tigerqaz 2019-10-07, 19:18 2
Tak powinno wyglądać bezstresowe wychowanie w Polsce.
Tyle że u Nas nie połapali kto ma się nie stresować i ubzdurali sobie że dzieciaki, nie wiem dlaczego.
Na filmie widzimy że ojciec nie wygląda na zestresowanego a wychowuje swoje dzieci zgodnie z zasadami życia.
Wpierdol zawsze pomaga dziecku a i dodatkowo odpręża rodzica po ciężkim zapierdalaniu w fabryce, w której nakurwia godzinami, żeby jego spasiony dzieciak mógł pograć na konsoli, wpierdalając burgery z frytkami.
Dobrze że gruby, chociaż w rurkach nie chodzi. Jedyny jego plus w życiu. Dalej nie dojdzie...

Matka też chciała się trochę odstresować ale już musiała wracać do kuchni.

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
cesarz1982 2019-10-07, 20:13 1
KingKurwaKong napisał/a:

I bardzo kurwa dobrze, każy powinien mieć stanowczego starego i wpierdol za większe przewinienia, nie było by tylu pojebów.

Masz coś do mieszkańców Tczewa????

Zgłoś
przemas1234 2019-10-07, 20:15
hahah śmieszny bo gruby

Zgłoś
Strielok1 2019-10-07, 20:24 1
Alonso napisał/a:

Ja na miejscu syna wstąpiłbym do gangu, a potem z kolegami gangsterami spuściłbym ojcu wpierdol szpadlem lub kablem wysokiego napięcia.

Ależ ty masz silną psychikę (mała litera celowa).
Zgłoś
Adrian649 2019-10-07, 20:34 2
Duża strata dla gangu, świetny tank by z niego był.
Zgłoś
marinis 2019-10-07, 21:32
KingKurwaKong napisał/a:

I bardzo kurwa dobrze, każy powinien mieć stanowczego starego i wpierdol za większe przewinienia, nie było by tylu pojebów.

Pierwszym który powinien dostać wpierdol to jesteś ty, gamoniu analfabeto.
Zgłoś
Gibonsq 2019-10-08, 0:04
Aż mi się dzieciństwo przypomniało.
Zgłoś
edmund 2019-10-08, 8:10 1
Justynka99 napisał/a:

twoje posty są strasznie infantylne, nie zaśmiecaj tematu

Zgłoś
Adrianadernew 2019-10-08, 9:02
k*rwa jego mać.
Ja za gówniarza jak obrywałem wpierdol ( z perspektywy czasu uważam że nierzadko był to wpierdol słuszny ) to spierdalałem po pierwszym pasie jak poparzony. A ta tłusta gruba świnia nawet dupy z sofy nie ruszyła.
Zgłoś
Noct 2019-10-09, 21:49
albo wpierdol od starego, albo fotki zwłok na hardzie
Zgłoś
antek025 2019-10-09, 22:09
kurwa, ąz kabel od żelażka w ręce starego się przypomniał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów