Wyjdz z pod klosza bo naprawde jak ktos wyzej wspomnial nie widzialas przemocy i przemocy domowej. Znalem takie przypadki ze matka probowala rozmawiac z synem to ten jeszcze ja pobil. I to jest bezstresowe wychowanie gdzie syn ma wszystko podane na dloni matka urabia sie po lokcie by synkowi wszystko dac ten jeszcze podnosi na nia reke. Wiec wytlumacz mi w jakim kraju ty zyjesz ? Jak dla ciebie klaps takie karanie i oduczenie syna by tak nie robil jest przemoca?
No wiec jak nie potrafisz z dzieckiem rozmawiać, to pokaż mu, że przemoc jest jedynym rozwiązaniem problemów. A potem poczekaj aż to dziecko będzie silniejsze. Rewelacyjny pomysł.
No wiec jak nie potrafisz z dzieckiem rozmawiać, to pokaż mu, że przemoc jest jedynym rozwiązaniem problemów. A potem poczekaj aż to dziecko będzie silniejsze. Rewelacyjny pomysł.
Podawalem Tobie sporo przykaldow jak ten z terroryzowaniem nauczycielki w szkole. Powiedz mu jak wylumaczysz takiemu niedorozwojowi ze zle robi? Uwierz mi ze sie nie uda splynie po nim jak po kaczce i dalej bedzie opier*alal swoje akcje
Ja na miejscu syna wstąpiłbym do gangu, a potem z kolegami gangsterami spuściłbym ojcu wpierdol szpadlem lub kablem wysokiego napięcia.
Czyli metoda napierdalania kablem za przewiny w twoim przypadku nie dały rezultatu?
Tyle że u Nas nie połapali kto ma się nie stresować i ubzdurali sobie że dzieciaki, nie wiem dlaczego.
Na filmie widzimy że ojciec nie wygląda na zestresowanego a wychowuje swoje dzieci zgodnie z zasadami życia.
Wpierdol zawsze pomaga dziecku a i dodatkowo odpręża rodzica po ciężkim zapierdalaniu w fabryce, w której nakurwia godzinami, żeby jego spasiony dzieciak mógł pograć na konsoli, wpierdalając burgery z frytkami.
Dobrze że gruby, chociaż w rurkach nie chodzi. Jedyny jego plus w życiu. Dalej nie dojdzie...
Matka też chciała się trochę odstresować ale już musiała wracać do kuchni.
Ja na miejscu syna wstąpiłbym do gangu, a potem z kolegami gangsterami spuściłbym ojcu wpierdol szpadlem lub kablem wysokiego napięcia.
Ależ ty masz silną psychikę (mała litera celowa).
I bardzo kurwa dobrze, każy powinien mieć stanowczego starego i wpierdol za większe przewinienia, nie było by tylu pojebów.
Pierwszym który powinien dostać wpierdol to jesteś ty, gamoniu analfabeto.
twoje posty są strasznie infantylne, nie zaśmiecaj tematu
Ja za gówniarza jak obrywałem wpierdol ( z perspektywy czasu uważam że nierzadko był to wpierdol słuszny ) to spierdalałem po pierwszym pasie jak poparzony. A ta tłusta gruba świnia nawet dupy z sofy nie ruszyła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów