Wytrzymałość 20/20
Długość broni - 120 cm
Obrażenia 10 (obuchowe)
Wymagana siła - 5 pkt
Ale gość i tak sobie dobrze radzi.
Nie wiem czy wiecie ale niektóre psy są szkolone,by bronić swojej posesji (może naprzeciwko było jego podwórko,ale była otwarta furtka),
Czy ten pies zaatakował człowieka czy innego psa zjeby? Nie wiem czy wiecie ale niektóre psy są szkolone,by bronić swojej posesji (może naprzeciwko było jego podwórko,ale była otwarta furtka), właściciela lub czegokolwiek innego? Te małe skurwysyny co ten zabity pies go gryzł są idealne w prowokowaniu,ale już żeby się bronić to nie da rady. Jakie tu wystąpiło niedojebanie mozgowe to nie mam pytań.
przypatki
Tej kurwie co jebla tego psa to się należy 100 lat w gułagu,wraz z rodziną. Jebane kacapskie ścierwo,ha tfu.
Tej k***ie co jebla tego psa to się należy 100 lat w gułagu,wraz z rodziną. j***ne kacapskie ścierwo,ha tfu.
Rozumiem, że jak Ciebie czy kogoś z Twoich bliskich zaatakuje luzem biegający pies, to ludzi chcących pomóc będziesz odganiał słowami 'zostawcie, to tylko pies, taką ma naturę!' i pozwolisz mu dalej gryźć?
Poważnie pytam.
Rozumiem, że jak Ciebie czy kogoś z Twoich bliskich zaatakuje luzem biegający pies, to ludzi chcących pomóc będziesz odganiał słowami 'zostawcie, to tylko pies, taką ma naturę!' i pozwolisz mu dalej gryźć?
Poważnie pytam.
Przygotowałeś dwie wersje komentarza, nie wiedziałeś na którą się zdecydować, więc wstawiłeś obie ?
Dlaczego cywilizacyjnej wyższości ? Ja właśnie pochwalam to, że się nie pierdolą w gówna jak zachodnia europa a pies to pies, jak zdechnie to chuj z tym, weterynarzy pewnie mają, ale raczej nie będą się pierdolić w przypadki beznadziejne, czy ten jest taki nie wiem, może masz rację, że nie, chociaż mi się wydaje, że takie strzały na łeb to krytyczne obrażenia wewnętrzne lub przetrącony kark i , ale nie znam się
Tej k***ie co jebla tego psa to się należy 100 lat w gułagu,wraz z rodziną. j***ne kacapskie ścierwo,ha tfu.
Tej kurwie co jebla tego psa to się należy 100 lat w gułagu,wraz z rodziną. Jebane kacapskie ścierwo,ha tfu.
Czy ten pies zaatakował człowieka czy innego psa zjeby? Nie wiem czy wiecie ale niektóre psy są szkolone,by bronić swojej posesji (może naprzeciwko było jego podwórko,ale była otwarta furtka), właściciela lub czegokolwiek innego? Te małe skurwysyny co ten zabity pies go gryzł są idealne w prowokowaniu,ale już żeby się bronić to nie da rady. Jakie tu wystąpiło niedojebanie mozgowe to nie mam pytań.