Wytrzymałość 20/20
Długość broni - 120 cm
Obrażenia 10 (obuchowe)
Wymagana siła - 5 pkt
Ale gość i tak sobie dobrze radzi.
Tej kurwie co jebla tego psa to się należy 100 lat w gułagu,wraz z rodziną. Jebane kacapskie ścierwo,ha tfu.
jestę śliniące się pieseczkowo-piesuniowe gamoniopodobne bubu i nie wię co powiedzię, ale coś powię
Tej kurwie co jebla tego psa to się należy 100 lat w gułagu,wraz z rodziną. Jebane kacapskie ścierwo,ha tfu.
Rozumiem, że jak Ciebie czy kogoś z Twoich bliskich zaatakuje luzem biegający pies, to ludzi chcących pomóc będziesz odganiał słowami 'zostawcie, to tylko pies, taką ma naturę!' i pozwolisz mu dalej gryźć?
Poważnie pytam.
Jakby ciebie jeszcze pierdolnął to by go puścili za dobre sprawowanie, capie.
@wir200z Weź sam deskę i to najlepiej z gwoździem i jebnij się w łeb - tak profilaktycznie. Ale najpierw w jaja, żeby się nie rozmnażać.
Czy ten pies zaatakował człowieka czy innego psa zjeby? Nie wiem czy wiecie ale niektóre psy są szkolone,by bronić swojej posesji (może naprzeciwko było jego podwórko,ale była otwarta furtka), właściciela lub czegokolwiek innego? Te małe skurwysyny co ten zabity pies go gryzł są idealne w prowokowaniu,ale już żeby się bronić to nie da rady. Jakie tu wystąpiło niedojebanie mozgowe to nie mam pytań.
Czy ten pies zaatakował człowieka czy innego psa zjeby? Nie wiem czy wiecie ale niektóre psy są szkolone,by bronić swojej posesji (może naprzeciwko było jego podwórko,ale była otwarta furtka), właściciela lub czegokolwiek innego? Te małe skurwysyny co ten zabity pies go gryzł są idealne w prowokowaniu,ale już żeby się bronić to nie da rady. Jakie tu wystąpiło niedojebanie mozgowe to nie mam pytań.