Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
poskakali sobie jak w tekkenie i wkoncu jeden rzucil sie na drugiego i lezal... co to kurwa ma byc streetfight ? Jak bylem w gimnazjum to lepiej sie ogladalo solowki niz to
Pewnie twoje wszystkie bójki wyglądały niczym Seagala... Dobrze pewnie nawet się nie upiłeś w życiu, więc gówno wiesz jak ciężko momentami się odnaleźć w takiej sytuacji... Szczerze powiem irytują mnie takie wypowiedzi bo typ wyłapał dobrą komete na mordę, której ty nigdy nie sprzedaż...Dlatego idź przeglądać ten słownik
typ wyłapał dobrą komete na mordę, której ty nigdy nie sprzedaż...Dlatego idź przeglądać ten słownik
przyganiał kocioł garnkowi tornistry popakowane ?
Uwielbiam bójki uliczne Oglądać i oczywiście uczestniczyć w nich i chociaż mam porozpierdalane wszystkie kostki na rękach w tym prawa dłoń kilka razy połamana, to nie potrafię sobie odmówić dobrej bitki i w nie szukam wcale zaczepki, ale jak jest akcja jest reakcja Ostatnio trzech kolesi ściulało ochroniarza w moim ulubionym sklepie pecha mieli, że akurat robiłem zakupy Gdy wezwano policję zaczęli uciekać, odwiozłem swoją kobietę do domu i ruszyłem na łowy Udało mi się dorwać jednego z nich, bez kolegów już nie był taki cwany, dostał taki wpierdol, że przez dwa dni miałem wyrzuty sumienia hehe Oczywiście oddałem go w ręce sprawiedliwości w pełni gotowego do składania zaznań i co się okazało gdy przyjechała suka, że jego pozostali koledzy zostali schwytani przez organy sprawiedliwości, czyli był komplecik hehe Moja ręka dalej jest sina, powoli wracam do treningów, ale warto było!!! Trzech na jednego to banda ruskiego! Mogę tylko jeszcze dodać, że typów nie widziano więcej w mojej okolicy
Masz czym się szczycić...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów