📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo dla czarnego za przejaw białości!!
heheh, niby w Polsce mamy takie same fastfoody, a jednak taka roznica kulturowa
ps. pokaz jak takim kijem w bejsbola grasz
ps. pokaz jak takim kijem w bejsbola grasz
To nagranie jest chyba dosyć stare? Sądząc po uśmiechu to chyba Tiger Woods. Każdy sławny i bogaty jakoś za młodu musiał się utrzymać
Tylko mnie cieszy ja czarny dostaje wpierdol czy ze mna jest coś nie tak?
Do niedawna Tiger Woods nr 1 rankingu golfa, a dziś? Sprzedaje hamburgery biednym, głodnym braciom.
Widać że wciąż nie umie uporać się ze stresem i problemami psychicznymi...
Get over it Tiger! Live goes on...
Widać że wciąż nie umie uporać się ze stresem i problemami psychicznymi...
Get over it Tiger! Live goes on...
Wyższość czarnej kawy nad cappuccino... jak czarna klina wbije to nie wstaniesz Ja bym mu dał premię A jakby to było u nas, to nie dość, że premii by nie miał, to jeszcze by się biedak po sądach włóczył
Jak tam stara baba dostaje milionowe odszkodowanie za poparzenie się gorącą kawą, więc ciekawe ile wynosi stawka za wpierdol kijem golfowymxD Dupa tam pewnie maja w umowie , ze za pracownikow nie odpowiadaja;/
Taka zadyma dla pierdolonego żarcia dla psów. Ludzie dla pierdolonej frytki i smażonej podeszwy w bułce by zajebali własna matkę i oddali siostre do cygańskiego burdelu. Ludzie kurwa głupieją.
Wchodzę tu żeby oglądać takie rzeczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów