Według opisu chłopak wyłapał parę kopów za całowanie nieprzytomnej dziewczyny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Manolito666 napisał/a:
Białorycerze się unieśli gniewem, jakby ją co najmniej zerżnął na nieprzytomce.
Może brat nietomnej. Z drugiej strony mocno nie dostał. Ciosy w plecy się ślizgały po plecach. Ale najlepszy ten z lewej - jakieś pedalskie kopniaki sadzi.
Niezly pajac.
dobrze tak zułtej kurwie xD
reznik666 napisał/a:
dobrze tak zułtej kurwie xD
Ostatnio ogromny wysyp analnych fabetów. Siedzieć w piwnicach i nie wychodzić!
Manolito666 napisał/a:
fakt dupa która się tak upodla to albo małolatka która wali pierwszą bombę albo szmata. Co nie upoważnia nerdów i ludzi Twojego pokroju by myć jej wargi swoimi ustami. Koniec końców za godzinę się ogarnie i może normalnie dawać dupy normalnym facetom. Nikt nie chce mieć wtedy na chuju twojego dna.
Ten ,co go napierdalał, sam się mało co o własne ręce nie zabił.
spoko następnym razem jak spotkam twoją córkę i zobacze że ktoś dorzucił jej cos do drinka nie będę jej bronił nie będę wzywał policji tylko sobie pomacamy z chłopakami Psie jebany
crookla napisał/a:
spoko następnym razem jak spotkam twoją córkę i zobacze że ktoś dorzucił jej cos do drinka nie będę jej bronił nie będę wzywał policji tylko sobie pomacamy z chłopakami Psie jebany
Akurat bardzo mnie obraziłeś. Wszystkim możesz mnie nazwać, tylko nie psem. No i jeśli tak miałaby zakończyć moją córką po wrzuceniu prochów (na udawanym pseudopocałunku w policzek) jakoś musiałbym dalej żyć
A mógł bezkarnie zalać formę, amator
Szkoda żeby się zmarnowało
Manolito666 napisał/a:
A może ona nie chciałaby być przez niego całowana? Kto wie co by było jakby go nie pilnowali. To on grubo przegiął
Jakby twoją córkę zerżnęli na nieprzytomce, to byś inaczej śpiewał... a zapomniałem, że nie masz córki i mieć nie będziesz, bez jaj nie spłodzisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów