18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mazga50 2022-12-18, 0:55 3
Manolito666 napisał/a:

Białorycerze się unieśli gniewem, jakby ją co najmniej zerżnął na nieprzytomce.

Może brat nietomnej. Z drugiej strony mocno nie dostał. Ciosy w plecy się ślizgały po plecach. Ale najlepszy ten z lewej - jakieś pedalskie kopniaki sadzi.
Zgłoś
Barnaby 2022-12-18, 1:06 1
takie lepy to z przyjemnością bym dostawał

Zgłoś
Jim_Carrey 2022-12-18, 1:34
Niezly pajac.
Zgłoś
r................6 2022-12-18, 5:04
dobrze tak zułtej kurwie xD
Zgłoś
Cipczan 2022-12-18, 7:03 2

reznik666 napisał/a:

dobrze tak zułtej kurwie xD

Ostatnio ogromny wysyp analnych fabetów. Siedzieć w piwnicach i nie wychodzić!
Zgłoś
S.Cat 2022-12-18, 7:58
Pewnie nie zapłacił za wykonaną usługę.
Zgłoś
razak 2022-12-18, 9:44 2
Manolito666 napisał/a:

fakt dupa która się tak upodla to albo małolatka która wali pierwszą bombę albo szmata. Co nie upoważnia nerdów i ludzi Twojego pokroju by myć jej wargi swoimi ustami. Koniec końców za godzinę się ogarnie i może normalnie dawać dupy normalnym facetom. Nikt nie chce mieć wtedy na chuju twojego dna.
Zgłoś
Dziambu 2022-12-18, 10:49
Ten ,co go napierdalał, sam się mało co o własne ręce nie zabił.

Prezent dla martwego dziecka? Martwy szczeniaczek!
Zgłoś
crookla 2022-12-18, 11:16 3
Manolito666 napisał/a:

spoko następnym razem jak spotkam twoją córkę i zobacze że ktoś dorzucił jej cos do drinka nie będę jej bronił nie będę wzywał policji tylko sobie pomacamy z chłopakami Psie jebany
Zgłoś
Manolito666 2022-12-18, 11:31
crookla napisał/a:

spoko następnym razem jak spotkam twoją córkę i zobacze że ktoś dorzucił jej cos do drinka nie będę jej bronił nie będę wzywał policji tylko sobie pomacamy z chłopakami Psie jebany

Akurat bardzo mnie obraziłeś. Wszystkim możesz mnie nazwać, tylko nie psem. No i jeśli tak miałaby zakończyć moją córką po wrzuceniu prochów (na udawanym pseudopocałunku w policzek) jakoś musiałbym dalej żyć
Zgłoś
hardowski 2022-12-18, 17:39
Pewnie zazdrośnicy, bo mu się udało....
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-12-18, 20:05 1
A mógł bezkarnie zalać formę, amator
Zgłoś
ActAnonymous 2022-12-18, 23:07 1
Szkoda żeby się zmarnowało
Zgłoś
SlimShady 2022-12-20, 10:30
Manolito666 napisał/a:

A może ona nie chciałaby być przez niego całowana? Kto wie co by było jakby go nie pilnowali. To on grubo przegiął

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2022-12-20, 21:15 1
Manolito666 napisał/a:

Jakby twoją córkę zerżnęli na nieprzytomce, to byś inaczej śpiewał... a zapomniałem, że nie masz córki i mieć nie będziesz, bez jaj nie spłodzisz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów