...w moskiewskim parku. Troszkę się rzucał na początku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W życiu bym już nie oddał ani kropli moczu po takiej przygodzie
Myślę, że wpierdol był nie za sikanie. Za sikanie pewnie byłby mandat. Także... Może za sebixowanie do piesków?
wy kur wy wy kur wy wy kur wy wy kur wy...
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
W życiu bym już nie oddał ani kropli moczu po takiej przygodzie
Trochę dostał po nerkach
Ciekawe, kiedy zamiast moczu poleci barszcz.
Bo nerki miały srogi masaż.
Bo nerki miały srogi masaż.
Oczywiscie lepiej odlac sie na srodek chodnika lub ulice jak to maja murzyni w zwyczaju... w parku w krzakach lub za drzewkiem ABSOLUTNIE!
Teraz dopiero zwróciłem uwagę na to, jakiego gonga chciał sprzedać temu żandarmów/milicjantów.
To jeszcze liczenie schodów na komendzie go czeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jeszcze liczenie schodów na komendzie go czeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
RYHOO napisał/a:
Bardzo ciekawy sposób aplikowania gazu - bezpośrednio do ryja
Gaz coraz droższy...
I słusznie.... bo jak bydło nie rozumie zasad kultury życia w cywilizowanym społeczeństwie to trzeba mu je wbić do łba siła.. bo inaczej bydło się panoszy, szczaja, sraja, ćpa i ruchają sie na mieście
Ja pierdolę takie akcje. W parku gdzie nie ma kibla można sobie siknąć pod drzewkiem. A milicaje czy co to było to jak zwykle pizdeczki. Dobrze że w dwóch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów