Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawidłowa reakcja, prawdopodobnie zachował bym się tak samo gdyby jakiś zboczeniec chciał od takiego dziecka nagie zdjęcia. Wpierdol i nic więcej!!!
Pytanie do " zza monitorowego kozaka" : co byś zrobił gdyby ten drugi okazał się 120 kg bydlakiem który takiego leszcza jak Ty powala jednym ciosem? (wiem reakcja prawidłowa) Otóż gówno! Pokornie byś zadzwonił po władze i czekał na dalszy rozwój, więc przestań pierdolić...
ŻYCIE TO ŻYCIE a nie filmik w internecie...
W odp. : NIE, nie jestem pierdolonym pedofilem.
Pytanie do " zza monitorowego kozaka" : co byś zrobił gdyby ten drugi okazał się 120 kg bydlakiem który takiego leszcza jak Ty powala jednym ciosem? (wiem reakcja prawidłowa) Otóż gówno! Pokornie byś zadzwonił po władze i czekał na dalszy rozwój, więc przestań pierdolić...
Przepraszam Cię bardzo, ale nie dzwoniłbym po władze, bo ja bym był szybciej u nich niż oni u mnie, i nawet jak bym go zgłosił, to nawet licząc się z sążnistym wpierdolem spróbowałbym zlać fagasowi ryj.
@Prostowoczy na taką świnie 120 kg czy innego kozaka też są sposoby, rurą przez łeb i padnie jak leszcz.
Pytanie do " zza monitorowego kozaka" : co byś zrobił gdyby ten drugi okazał się 120 kg bydlakiem* który takiego leszcza jak Ty powala jednym ciosem? (wiem reakcja prawidłowa) Otóż gówno! Pokornie byś zadzwonił po władze i czekał na dalszy rozwój, więc przestań pierdolić...
*Jest wiele ciekawych możliwości - postrzał w kolano, użycie ciężkiego narzędzia ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów