📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
shiters napisał/a:
Kurwa ludzie widzicie tą wodę? Kto jeszcze jeździ nad ten jebany Bałtyk? Rzygać się chce. Jakbym wpadł do wody z tej łodzi to bym się chyba umył w spirytusie
jest tam płytko, fala dużo i dlatego jest taka woda jak jest, dno w całym bałtyku nie jest jak plaża z piasku, w innych miejscach jak jest piasek (taki wyjątkowy jak w okolicach Białogóry) przy dużych falach woda wygląda jak mleko prawie
Ja pierdole, jak można bronić tego bagna zwanego Bałtykiem? Całe morze brudne w chuj, ryby wymieraja ale nie kurwa, przyjdzie taki jebany kutas jeden z drugim i będą pierdolić, że woda nie jest brudna tylko to po prostu taki rodzaj morza!
crackit napisał/a:
I tak się właśnie kończy jak jakiś cep po korespondencyjnym kursie sternika motorowodnego dostaje patent albo lepiej - jak najebany pijany Janusz z Grażyną sobie łódkę wynajmą bo ich stać.... Nawet mi ich nie szkoda
Dopowiedziałeś sobie coś z dupy o sterniku i pasażerach, uwierzyłeś w to i na tej podstawie zbudowałeś opinię o nich. No, kurwa, gratuluję dedukcji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów