📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
"T. Komar, ps. Tomek, poszukiwany przemytnik międzynarodowy, (PL)Królewskiej Krwi, czyli naturalnego afrodyzjaku zwierzęcego, w Indonezji objętego ochroną, grozi mu kara pozbawienia wolności."
up@ szukal ywojej starej
Kurwa ludzie widzicie tą wodę? Kto jeszcze jeździ nad ten jebany Bałtyk? Rzygać się chce. Jakbym wpadł do wody z tej łodzi to bym się chyba umył w spirytusie
PersivalusPerwersalus napisał/a:
up@ szukal ywojej starej
jak chciales zablysnac to trzeba bylo starego obudzic pijanego i wytrzec usta po wczorajszej nocy kiedy to stary jeszcze mogl chodzic
Kurwa ludzie widzicie tą wodę? Kto jeszcze jeździ nad ten jebany Bałtyk? Rzygać się chce. Jakbym wpadł do wody z tej łodzi to bym się chyba umył w spirytusie
Ja jeżdżę ale na Hel. Dużo czystsza woda
shiters napisał/a:
Nie zesraj się.
Sam się nie zesraj. Nomen omen shiters ma w pełni rację.
I tak się właśnie kończy jak jakiś cep po korespondencyjnym kursie sternika motorowodnego dostaje patent albo lepiej - jak najebany pijany Janusz z Grażyną sobie łódkę wynajmą bo ich stać.... Nawet mi ich nie szkoda
Poczytajcie najpierw o tym jaki to jest rodzaj morza i dlaczego woda jest taka a nie inna a potem pierdolcie głupoty. A co do jej jakości to zastrzeżenia będziecie mieć dopiero jak beczki w spadku po jebanych niemiaszkach, po drugiej wojnie się rozszczelnią.
Co to kurwa za szlam jest??? To nie żadna woda kurwa, to jest zupa z gówna!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów