Program TVP Kraków "Jedź bezpiecznie"
Program TVP Kraków "Jedź bezpiecznie"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS. Pamiętajmy, że oni nic nie jedli, nie pili wody itp. tylko siedzieli i czekali do dmuchania. Dodatkowo stężenie alko w powietrzu a we krwi to wiecie...przy jednym piwku to jednak jest różnica. Oczywiście nie bronie pijących i wsiadających za kółko
"nie pili wody itp. "
kobiety piły sok pomarańczowy - vit. C i cukry proste - wiadomo, killer dla alko.
experyment uważam za źle przeprowadzony
Za mocną granicę bezpieczeństwa dali.
Przy okazji mam pytanie. Może ekspert jakiś się trafi. Tylko nie taki który będzie gdybał bo się jemu wydaje;D
Jak dzisiaj wypiję 4 browary 4,8 do ok 23 i spać pójdę a rano będę musiał gdzieś jechać o około 8 to jak to będzie wyglądać?
Mam 100 kilo i szybką materii. Jak wstaję rano po czteropaku to niczego nie odczuwam poza małą suchością w gardle.
Ile mogę mieć w wydychanym powietrzu?
tak jest prosciej niz naprawic drogi, poprawic cala infrastrukture itp, zreszta po co alko, starczy mocno zmeczony czlowiek i juz sie zachowuje podobnie jak po alko. ale kto bedzie gromil z ekranow niedospanych, lepiej lapac drogowych mordercow z dawka alko ktora w cywilizowanych krajach uznawana jest za niegrozna. ciemny lud przyklasnie
gowno prawda. jest tyle czynnikow sprzyjajacych wypadkom a rzadowe kurewki id ana latwizne i pierdola ciemniakom ze na drogach zabijaja pijani mordercy.
tak jest prosciej niz naprawic drogi, poprawic cala infrastrukture itp, zreszta po co alko, starczy mocno zmeczony czlowiek i juz sie zachowuje podobnie jak po alko. ale kto bedzie gromil z ekranow niedospanych, lepiej lapac drogowych mordercow z dawka alko ktora w cywilizowanych krajach uznawana jest za niegrozna. ciemny lud przyklasnie
Problem w tym, że w mediach jest nagonka na kierowców, którzy mają ponad 1 promil, a nie tych do 0,5 promila.
Prowadzac po rpostej drodze raczej nie odczujesz , ale gdybys mial zareagowac na nagle wyskoczenia psa kota czy kurwa jaszczurki nie byloby tak kolorowo
Przy okazji mam pytanie. Może ekspert jakiś się trafi. Tylko nie taki który będzie gdybał bo się jemu wydaje;D
Jak dzisiaj wypiję 4 browary 4,8 do ok 23 i spać pójdę a rano będę musiał gdzieś jechać o około 8 to jak to będzie wyglądać?
Mam 100 kilo i szybką materii. Jak wstaję rano po czteropaku to niczego nie odczuwam poza małą suchością w gardle.
Ile mogę mieć w wydychanym powietrzu?
Na to pytanie odpowie tylko alkomat. Nie ma takiej możliwości aby ktoś z kosmosu Ci to teraz wyliczył. Wszystko zależy od dnia, od tego co zjadłeś wcześniej, ile sikałes, ile innych płynów przyjąłeś, co jadłeś podczas picia, ile ważysz itd. Ogólnie przyjmuje się 2h na piwo ale jak pisałęm wyżej zależy od organizmu. Więc jednak 300zł za alkomat to mała cena w zamian za ewentualne utracenie prawa jazdy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów