📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wszystkie gry przed premierą są najlepsze na świecie. Szczególnie wkurwia mnie ta picka która mówi o grze, której nie ma w czasie teraźniejszym.
Mam szacunek do klasyków, ale ta część ma szanse stać się najlepszą z serii Grand Theft Auto.
Wszystko pięknie ładnie ale to co mnie wkuriwa we wszystkich gta od "trójki" w góre to sterowanie autami...zero realizmu, miękie zawieszenia, uginają się na zakrętach....jak w gta 5 będzie to samo to się wkurwie!!
to jest najlepsza gra świata
i nie wiem co robic tera czy kupic xbox czy ps3 ale to musze tez telewizor albo monitor
i tu moje pytanie czy wszystko kupie do 600 zł - 700 max ???
bo chce zagrac w tom gierke
plis pomocy
i nie wiem co robic tera czy kupic xbox czy ps3 ale to musze tez telewizor albo monitor
i tu moje pytanie czy wszystko kupie do 600 zł - 700 max ???
bo chce zagrac w tom gierke
plis pomocy
zelżcie dupy, jak ktoś chce cholernie zagrać na pc to niech czeka, w międzyczasie wyda przynajmniej 2 koła żeby kompa usprawnić, żeby ta gra jakoś wyglądała ALBO kupi używanego xboxa albo ps3 (co kto woli) za 300-400 zeta i monitorza kolejne tyle, chociaż nie wiem po ki chuj, skoro ich się lepiej używa z telewizorami...
Jeśli będzie możliwe niszczenie otoczenia to będzie gra roku.
Ale będę mordował!
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
No wreszcie w GTA będzie można coś kupować za ciężko ukradzione pieniądze. Tuning, ubrania, tatuaże itp.
W czwórce miałem kupę hajsu i nie było co kupować.
Coś czuję że GTAV do GTAIV będzie jak San Andreas do GTAIII - czyli mega ulepszenie, mimo, że silnik praktycznie ten sam.
W czwórce miałem kupę hajsu i nie było co kupować.
Coś czuję że GTAV do GTAIV będzie jak San Andreas do GTAIII - czyli mega ulepszenie, mimo, że silnik praktycznie ten sam.
CYPRIAN napisał/a:
pójdzie na windows 98 i 40 gb twardym ,kartą 4 mx giforce i 128 ramu?
tak pójdzie i nie wróci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów