📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Youtube się pierdoli bo od godziny 16:00 jak to wrzucili już jest chyba z 1 000 000 wyświetleń.
tylko skąd ja kurwa piniondze na nowy komputer wezmę żeby sobie w to zagrać :/ bo nawet GTA1 na dyskietkach miałem to i GTAV nie pogardzę
Za ciężką dojrzałą fabułę posypaną szczyptą Quentina Tarantino i czarnym humorem, zawsze zimny browar.
@Jason-X
"Grand Theft Auto V will be available worldwide on September 17th for Xbox 360® and PlayStation®3." - info z oficjalnej strony. Juz mozesz przestac zbierac na nowego kompa:D
"Grand Theft Auto V will be available worldwide on September 17th for Xbox 360® and PlayStation®3." - info z oficjalnej strony. Juz mozesz przestac zbierac na nowego kompa:D
Kto to jest ta 18-letnia Pegi?
Biorę na premierę, nie ma wała.
Jeśli nawet GTA V będzie dostępne na PC to pewnie po roku od premiery na konsole. Tak samo było z GTA V... ale nie zdziwię się, jeśli R* pokaże PC palec i wzorem Red Dead Redemption zrobi exclusive na konsole.
No cóż, w najgorszym wypadku trzeba będzie kupić za grosze pedalskiego X360 czy PS3, zagrać i sprzedać...
No cóż, w najgorszym wypadku trzeba będzie kupić za grosze pedalskiego X360 czy PS3, zagrać i sprzedać...
Jason-X na tą chwile GTA wychodzi tylko na xbox360 i ps3 także masz czas, żeby nazbierać kasę na nowe podzespoły do PC
nawet jesli bedzie na PC to sobie moglbym zainstalowac ta gre ze jakies 5-10 lat gdy komp na ktorym to pojdzie bedzie wystawiany na wyprzedazach w Mediamarkt za okolo 1200zl. Jak narazie moj sprzet spalilby sie podczas odpalania poczatkowego Intro.
Fajne. Aktualnie gram w czwórkę. Pewnie żeby zagrać sobie porządnie na pececie to trzeba będzie wydać 5 kafli.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów