Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto to jest ta 18-letnia Pegi?
Przez nią mama nie pozwoli ci zagrać w nowe dżi ti ej
tylko skąd ja kurwa piniondze na nowy komputer wezmę żeby sobie w to zagrać :/ bo nawet GTA1 na dyskietkach miałem to i GTAV nie pogardzę
nie pograsz, wychodzi tylko na konsole.
poza tym nowe GTA bedzie w 1080+ a ten film ma 720 wiec jest to wersja ze starych konsol, przyszykujcie dupy na trailer z ps4 albo peceta
@DUST DEVIL
"pedalskie xbox360 i ps3"
Widzę że mamy fanboya na forum. Pedalski to jesteś ty.
Widzę, że bardzo ubodło ciebie, że uważam was konsolowców za gorszy gatunek graczy - dla was stworzono przyklejanie się do ściany, regenerację zdrowia, autocelowanie i inne bajery. W starciu 1 na 1 z graczem PCtowym macie szanse tylko w gry sportowe lub wyścigowe, w FPS każdy przeciętniak was rozpierdoli, a w RTSy to wy nawet nie zagracie.
O dwukrotnie gorszej grafice w porównaniu do PC to nie wyspominam.
Ale nazywaj mnie dalej fanbojem PC, bo im dłużej będziesz to robić, tym dłużej będziesz w stanie oszukiwać się, że konsola wcale nie jest gorsza od PC
EDIT: na dodatek konsole są tak zacofane, że dopiero z X:O przyjdzie multi z 64 graczami... w które ja już grałem w 2008 roku w BF:2 na skalowanych mapach, na których mogło docelowo grać aż 128 graczy, co dalej, mimo 7 generacji konsol jest dla nich barierą nie do przeskoczenia
Wy też oglądaliście ten filmik już z kilkanaście razy ?
wracaj na YT żebrać o łapki...
Widzę, że bardzo ubodło ciebie, że uważam was konsolowców za gorszy gatunek graczy - dla was stworzono przyklejanie się do ściany, regenerację zdrowia, autocelowanie i inne bajery. W starciu 1 na 1 z graczem PCtowym macie szanse tylko w gry sportowe lub wyścigowe, w FPS każdy przeciętniak was rozpierdoli, a w RTSy to wy nawet nie zagracie.
O dwukrotnie gorszej grafice w porównaniu do PC to nie wyspominam.
Ale nazywaj mnie dalej fanbojem PC, bo im dłużej będziesz to robić, tym dłużej będziesz w stanie oszukiwać się, że konsola wcale nie jest gorsza od PC
EDIT: na dodatek konsole są tak zacofane, że dopiero z X:O przyjdzie multi z 64 graczami... w które ja już grałem w 2008 roku w BF:2 na skalowanych mapach, na których mogło docelowo grać aż 128 graczy, co dalej, mimo 7 generacji konsol jest dla nich barierą nie do przeskoczenia
Czy to już gównoburza?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów