📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Facet od razu wiedział co się święci, ale niestety sam nie upilnował...
Cytat:
niestety sam nie upilnował...
weź kurwa upilnuj stworzenie, które kradnie więcej niż same waży
Cygańskie, złodziejskie ścierwa. Trzeba to gonić na każdym kroku.
Ścierwa. Powinni być wypierdalani na zbity pysk przy samej próbie wejścia gdziekolwiek. A przy próbie kupna czegokolwiek powinna być im odmawiana usługa z powodu nie przyjmowania pieniędzy pochodzących z przestępstwa. NIKT NIGDY NIE WIDZIAŁ PRACUJĄCEGO CYGANA.
Rasizm jest OK.
i pytam się: ja mam szanować cyganów jako romów? to nacja zawodowych złodziei! Romów wieki temu wyjebali z Indii, rozumiecie to? wyjebali ich z popierdolonego kraju bo nawet tam nie mogli z nimi wytrzymać
Up@ Tak w sumie to nas
A w kwestii cygańskiej, to: Strzelać, Palić, Zdelegalizować
A w kwestii cygańskiej, to: Strzelać, Palić, Zdelegalizować
pakicito napisał/a:
weź kurwa upilnuj stworzenie, które kradnie więcej niż same waży
A waży niemało...
Połączenie brudu szarańczy i złodzieja?
Facet chyba był sam w tym sklepie... biedaczyna nie wie którą tłuściochę pilnować.
Facet chyba był sam w tym sklepie... biedaczyna nie wie którą tłuściochę pilnować.
A wystarczyłoby, żeby gościu usiadł i patrzył w monitoring z kamer... Tak czy inaczej bez sprawdzenia nagrania, tego gówna bym nie wypuścił ze sklepu.
Spryskałbym je Raidem na insekty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów