5 sekund i na miejscu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To trzeba rozchodzić i przejdzie
I jak tu się nie odnieść do tych spedalonych piłkarzyków ?
@up Ty lepiej do szkoły idź /ew. pracy
Specjaliści przybywajcie i mówcie jak
gdy wyleci ci po raz kolejny torebka się zagoi w taki sposób że znajduje miejsce dla przemieszczeń , to wszystko potem z niewielkim bólem wskakuje na miejsce
Dopek napisał/a:
Gownóburzę czas zacząć, lecę po popcorn.
Mógłbyś to wpisać pod dowolnym tematem z faulami/symulacjami piłkarzy (tych tylko kopiących), ale w kwestii futbolu amerykańskiego, australijskiego i rugby to nie działa.
Tutaj raczej wszyscy zgodni są, że trza być twardym a nie mientkim. (tak wiem)
No tak, bo piłkarze nożni nie doznają nigdy bolesnych kontuzji. Zresztą to nie ich wina, że przepisy tak się zaostrzyły, że można symulować żeby osiągnąć korzyść dla swojej drużyny i oni to wykorzystują. Jak ktoś nie potrafi tego zrozumieć to jest jebanym melepetą umysłowym.
Ja znam osobiście takiego siatkarza który podczas meczu nabawił się kontuzji kolana. Po tym pograł jeszcze kilka lat i musiał kończyć karierę. Kompletnie sportu nie odpuścił i jak grał już amatorsko to też mu czasami kolano się wykręcało ale wystarczył jeden ruch i wszystko było OK
Wracaj z powrotem... Radzę zajrzeć do słownika. Trochę nie po Polsku to napisane
Też tak miałem, wyskoczyła mi podobnie noga. Nie wiedziałem i leżałem tak z kolanem wywróconym w drugą stronę, jak jakiś bocian. Bolało jak skurwysyn a do tego panika. Palca sobie wybijesz to boli, a co dopiero kolano. Ale próbowałem wstać i wtedy mi się nastawiło. 5 minut i nie ma żadnego bólu.
Ale jak raz sobie coś takiego zrobisz, to później bardzo często to wraca, chyba na w-fie w ogólniaku stało mi się podobnie. Tylko że już wiesz co robić. Potwierdzam to co ktoś napisał wyżej - nastawiasz i trzeba rozchodzić, minuta i zapominasz o całej akcji. Tylko za pierwszym razem jest ból jak skurwysyn.
Ale jak raz sobie coś takiego zrobisz, to później bardzo często to wraca, chyba na w-fie w ogólniaku stało mi się podobnie. Tylko że już wiesz co robić. Potwierdzam to co ktoś napisał wyżej - nastawiasz i trzeba rozchodzić, minuta i zapominasz o całej akcji. Tylko za pierwszym razem jest ból jak skurwysyn.
czesiek99 napisał/a:
Mógłbyś to wpisać pod dowolnym tematem z faulami/symulacjami piłkarzy (tych tylko kopiących), ale w kwestii futbolu amerykańskiego, australijskiego i rugby to nie działa.
Tutaj raczej wszyscy zgodni są, że trza być twardym a nie mientkim. (tak wiem)
Wiem o tym doskonale, sam gram w FA i wiem jak bywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów