18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
WRC bez prądu
Mercury001 • 2016-02-22, 10:19
Nie trzeba prądu, pieniędzy, nawet auta żeby bawić się w stylu WRC

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
swistakwb 2016-02-22, 10:25
Za samą nazwę posta wyjeb!@ bym do śmieci... kompletnie bez pomysłu.. Od kiedy prąd w WRC jest tak niezbędny? No przepraszam chyba że wprowadzą tesle, ale z tego co sie orientuje to nie ma..

A Świstak siedzi i zawija...
Zgłoś
~Beny 2016-02-22, 11:07 4
swistakwb napisał/a:

Za samą nazwę posta wyjeb!@ bym do śmieci... kompletnie bez pomysłu.. Od kiedy prąd w WRC jest tak niezbędny? No przepraszam chyba że wprowadzą tesle, ale z tego co sie orientuje to nie ma..

O kurwa, nie wierzę
Myślisz, że wiązka elektryczna to w samochodzie jest dla zwiększenia jego masy? Do samego uruchomienia ówczesnego samochodu potrzebna jest iskra, czyli prąd.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
BrunerOvned 2016-02-22, 11:12 8
swistakwb napisał/a:

No pewnie! Wypierdol przewody wysokiego napięcia, alternator, akumulator, oświetlenie... Rozumiem, że do słuchania muzyki w aucie wozisz cyganów z harmoszką i gitarą...
No kurwa debil!

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
m................0 2016-02-22, 11:52 16
Ja nie wierzę że ta dyskusja powyżej dzieje się naprawdę. Film zabawny.
Zgłoś
mateusos 2016-02-22, 12:04 1
Czekalem na hard z pieskiem.
Zgłoś
uber_kox 2016-02-22, 12:05 1
Jebać prąd. Jaki kraj takie WRC :]
Zgłoś
hellbwoi 2016-02-22, 13:40 3
Ken Block - Unplugged!

To ja dorzucę się z małym horse driftem

Zgłoś
maxximal 2016-02-22, 16:45 1
Już dla samej muzyki warto!
Zgłoś
nerusss 2016-02-22, 17:30
miałem kiedyś konia zmarł po 7 latach na zawał serca ;/
Zgłoś
level1989 2016-02-22, 17:57
co to za nuta?
Zgłoś
hellbwoi 2016-02-22, 18:12 4
level1989 napisał/a:

co to za nuta?

Zgłoś
Slaviola 2016-02-23, 0:36
UP!
hellbwoi
Zajebista nutka i filmik - piwko poleciało.
Notabene, zajebisty synek, pomaga tatusiowi zaruchać
Zgłoś
KML_91 2016-02-23, 5:05
Skąd ja Ci konia wezmę? do dupy z takim wrc.
Zgłoś
Oponka 2016-02-23, 13:24
dostałam skrętu szyi ... kurwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów