📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Taaa.. bezstresowe pokolenie rośnie, moi synowie będą wychowani normalnie i będą umieli oddać.
Kurwa mać gościu nie potrafi się zachować zajebać szmacie przez łeb to zaraz by ryczała i przepraszała są jakieś granice tak? Jak zachowuje się jak szmata to mógł jej zapierdolić w zęby raz dwa byłby spokój.
P.S Ruchałby taką ostrą Panią
P.S Ruchałby taką ostrą Panią
Rzymskie powitanie i żydoklexówka pękła
później taka kurwa płacze, bo ją facet uderzył
Taka gra slow. Filmik pochodzi z anglii a tam popularne jest fish&chips. Chicks to innymi slowy panienki. A w jape bym jej oddal. Wyskoczyla pierwsZa... W dzisiejszych czasach babska jej pokroju sa najgorsze, i chociAz nie jestem za przemoca to tutaj nalezalo sie jej ewidentnie.
Za włosy, wywlec na zewnątrz i nie wpuszczać do środka, a jak się będzie dobijała to ostrzegawczy i to by pewnie wystarczyło...
bo ich utuliłem do snu niczym doktor Kevorkian."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów