Jebać psy.
Tylko pie**olone niedorozwoje z dodatkowym chromosomem, pedały i inne ciapactwo (słowem plebs) lubią psy. Ludzie wartościowi (czyli np ja) wolą koty. bo koty to arystokracja świata zwierząt. Psy to j***ne zakały i gównojady.
j***ć psy.
Wypowiedział się jebaka gówna
Tylko pierdolone niedorozwoje z dodatkowym chromosomem, pedały i inne ciapactwo (słowem plebs) lubią psy. Ludzie wartościowi (czyli np ja) wolą koty. bo koty to arystokracja świata zwierząt. Psy to jebane zakały i gównojady.
Jebać psy.
Powiedzial to dzieciak ktory jeszcze szkoly nie skonczyl. Wiesz ze kot nie przywiazuje sie do czlowieka a do miejsca. Z psami jest inaczej przywiazuja sie do ludzi i zostaja czlonkami rodziny. Koty maja na to wywalone wazne zeby mial miche pelna. Ale taki gowniak jak ty naprawde ma duzo informacji na ten temat. Po twojej merytorycznej widac ze jestes na poziomie liceum bo bez przeklenstw nie potrafisz sensownej wypowiedzi zlozyc. Wielkik artstokrata jak z koziej dupy trabka
SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !Tylko pierdolone niedorozwoje z dodatkowym chromosomem, pedały i inne ciapactwo (słowem plebs) lubią psy. Ludzie wartościowi (czyli np ja) wolą koty. bo koty to arystokracja świata zwierząt. Psy to jebane zakały i gównojady.
Jebać psy.
Tylko pierdolone niedorozwoje z dodatkowym chromosomem, pedały i inne ciapactwo (słowem plebs) lubią psy. Ludzie wartościowi (czyli np ja) wolą koty. bo koty to arystokracja świata zwierząt. Psy to jebane zakały i gównojady.
Jebać psy.
Dajcie mu spokój, widać od razu że ma tatusia w policji.
p.s. Da się cofnąć piwo? Nie trafiłem i niechcący jedno dostał.
Jebać psy.
Ty jesteś zwykłym śmieciem, koty jebią gównem i nadają się tylko na karmę dla psów, idź dalej wpierdalać makowca z kuwety
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów