📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wstyd mi jak pomyślę, że kiedyś myślałem że wrestling nie jest udawany
Śmieszny? Nawet nie wiem, jak to określić...
bubr32 napisał/a:
Amerykańce nadal tak myślą
Pozdrawiam idiotów, którzy jarają się tym teatrzykiem dla tępych amerykanów.
bubr32 napisał/a:
No nie mów że wrestling jest udawany Pewnie nam zaraz wciśniesz że mikołaj też nie istnieje
Ten udaje bo jest Włochem. Oni mają to we krwi.
I znowu się zaczyna, jaki to wrestling jest "sport".
Powiem tyle od siebie:
Jedni oglądają mode na sukces, ojca mateusza i się cieszą z tego powodu.
Inny serial pod tytułem WWE.
Powiem tyle od siebie:
Jedni oglądają mode na sukces, ojca mateusza i się cieszą z tego powodu.
Inny serial pod tytułem WWE.
A wy głosujecie na PiS, PO, oglądacie klan i płacicie 6 zł za paliwo, zarabiając 1800 zł. Będziecie pracować do śmierci, wydając większość pieniędzy na leczenie i podatki, składka za psa i dziadka. Ale tak, faktycznie - ha-ha, głupi amerykanie bawią się podczas zawodów wrestlingu.
bubr32 napisał/a:
W takim razie pierdolne cie z 5 razy udawanym krzesłem w udawaną głowę, jebne tobą w udawany stół z udawanego narożnika, potem jeszcze poprawię udawanym kijem do kendo w udawane plecy, przypierdole udawanym drutem kolczastym, i na koniec rozjebe ci udawaną szybę na twarzy. Może jeszcze dostaniesz udawanej kontuzji. Bo wrestling nie kończy się na udawanym WWE, ale na chuj ja to piszę, skoro obecnie jest jakaś moda na hejcenie wrestlingu, a większośc tych pojebanych ignorantów jest zbyt głupich, by przeczytać choćby jeden artykuł na temat tego, co się hejci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów