Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Słoneczny Patrol
Najpierw zadaj sobie pytanie co za debile oglądają KSW albo UFC ?
Ja osobiście mam wyjebane na koszykówkę albo piłkę nożną albo chuj wie co jeszcze, a nie mówię na osoby lubujące się w tych sportach, że są debilami.
Nawiązując do przyszłych spinaczy, napierdalaczy, wojowników, ulicznych fighterów. Tak wiem jest to udawane, nie jest to napierdalanie się do nieprzytomności za marchewkę jak to jest w przypadku UFC Sprawdź sobie zarobki wrestlerów a zawodników UFC. Godne pieniądze zarabiają, TYLKO NAJLEPSI w walkach o pas. I myślisz ile taki zawodnik może stoczyć takich walk w roku 1, max 2. Połowa wrestlerów mogła by bez najmniejszego problemu zostać wygrywającym fighterem w UFC, tylko zadajcie sobie pytanie po co ?
Besztać kogoś za coś co mu się nie podoba.
DEBIL !!!
Nie Słoneczny Patrol tylko Grom w raju
Przepraszam, za piwko jestem napierdolony i pomyliłem guzik piwo z cytuj
Teraz po latach włączyłem dla ciekawości to ścierwo. Oni nawet nie ukrywali, że się nie dotykają. Jeden czekał, aż drugi go pierdolnie o matę. Już lepiej pójść pod podstawówkę. Tam się lepiej leją na boisku, niż w tym całym wreslingu.
I myślisz ile taki zawodnik może stoczyć takich walk w roku 1, max 2. Połowa wrestlerów mogła by bez najmniejszego problemu zostać wygrywającym fighterem w UFC, tylko zadajcie sobie pytanie po co ?
Sa goscie co tocza po 6 , nawet wiecej walk w roku, gdybys wiedzial cos o sztukach walki to wiedzialbys ze taki zawodnik przygotowuje sie do walki około 3 miesięcy i są to bardzo ciezkie treningi , ciezsze od gwiazd wwe . I nie pierdol ze Wrestler, który sie wyjebal na silce mialby szanse z profesjonalnym zawodnikiem trenujacy sztuki walki ZAZNACZAM SZTUKI WALKI czyli jest w tym wyspecjalizowany i na pewno sobie z takim wrestlerem poradzi. I jeszcze pytasz po co ma walczyc za taki pieniadz jak moze przyaktorzyc -- wiesz dlaczego ?? bo ludzie maja swoje pasje, ktorym poswiecaja swoje zycie pieniadz nie jest w zyciu najwazniejszy goscie maja swoje ambicje ktore chca spelnic jesli chca napierdalac sporty walki to napierdalaja sporty walki a nie kurwa aktorzą, i nie podawajcie juz przykladow ze wrestling nie jest udawany to jest chuj ze czasami jakis wrestler wylapie strzala albo kolano, bo i tak wiekszosc nie dochodzi.Nie mam nic przeciwko wrestlingowi kto chce niech to oglada, ale niech pozniej nie pierdoli głupot ze kazdy wrestler z wwe napierdolilby perfekcyjnie wytrenowanych zawodnikow mma no japierdole
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów