Prawidłowa reakcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Prawidłowa reakcja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-ogi- napisał/a:
nosz kurwa, koniec kiedy zaczyna się najciekawsze
Pewnie powiedział: "przepraszam, nie chciałem" i się ukłonił. Jeden albo drugi
I prawidłowa reakcja! Na co ten ciul wysiada? Dumę jego szlachetną urażono? No i jak wyżej - szkoda, że się urywa nagranie...
Albo jestem ślepy, albo mam rację jak powiem, że te śmieci już tam były. Z tego co widzę to taxi jeszcze jechało a śmieci już tam były... a jeśli nie mam racji, to prawidłowo się pieszy zachował.
więksozść tak, ale on wyrzucił coś jakby puszkę widać ze się jeszcze tocyzła zanim gość ją podniósł...
Jakie taxi? A coś tam wyleciało z tego wozu. No i wrzucił mu dodatkowego śmiecia, ale to "za karę" :p
Złodziejka_Zapalniczek napisał/a:
Pewnie powiedział: "przepraszam, nie chciałem" i się ukłonił. Jeden albo drugi
Pewnie odpowiedział: "w dupie mam twoje przepraszam".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów