📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:41
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up szczerze? wolałbym napierdolic w nachy,niż robic z siebie takie posmiewisko
ewentualnie wskoczyc w jakies krzaki
ewentualnie wskoczyc w jakies krzaki
Powinno się do tej starej tłustej kurwy podejść i jej kopa na ryj wypierdolić. Co to kurwa Indie żeby srać na ulicy? Jakieś zasady kultury chyba obowiązują i każdemu kto je łamie należy się solidny wpierdol i parasol w obsrane dupsko.
Następnym razem zaprowadź mamę gdzieś w ustronne miejsce, a nie w głowie tylko materiał własny kierwa...
kurwa niewychowane to
Jprdl, no pomyślcie tak na zdrowy rozum, co miała kobiecina zrobić? To już lepiej chyba tak sie zesrać i po sprawie niż wsiąść do autobusu z całymi obsranymi gaciami i jechać. Mi by to osobiscie nieprzeszkadzało co ta kobieta zrobiła, zdarzają sie w życiu takie sytuacje i koniec
stefciok napisał/a:
Powinno się do tej starej tłustej kurwy podejść i jej kopa na ryj wypierdolić. Co to kurwa Indie żeby srać na ulicy? Jakieś zasady kultury chyba obowiązują i każdemu kto je łamie należy się solidny wpierdol i parasol w obsrane dupsko.
mozna i tak
Kurwa! Przecież to jest na placu Kromera. W tle mój blok i stacja BP.
A to kurwiszcze jebane-zbydlęcone!
A to kurwiszcze jebane-zbydlęcone!
e tam, kto nigdy nie srał publicznie niech rzuci kamieniem
@up Dawaj, nastawiaj ryja na kamienia
Złapać za kudły i ryjem wytaczać w tym gównie. Nauczyć wieprza kultury jak psa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów