📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
U mnie już by miał takiego kopa na ryj, że straż pożarna musiała by kuc ściana by to uwolnic
mamy dowod ze polacy to kulturalny naród/czysciutko cichutko nawet sciany nie zafajdal szacun
Bo wiecie to te klimaty 'klatka, chłopaki z bloków jp na 100%'
Po szybkiej analizie zaistniałej sytuacji myślę sobie sosoniwiec,...a tu takie zaskoczenie
Nazwa Popowice jest w tym przypadku bardziej adekwatna
Życzę wam, żeby was kiedyś w miejscu publicznym przycisło tak, że nie będziecie wiedzieć gdzie spierdalać. Tutaj się liczą sekundy, albo działasz szybko, albo srasz w gacie.
Szeszkin napisał/a:
Życzę wam, żeby was kiedyś w miejscu publicznym przycisło tak, że nie będziecie wiedzieć gdzie spierdalać. Tutaj się liczą sekundy, albo działasz szybko, albo srasz w gacie.
Wolałbym się zesrac w gacie niż walić pod klatką. Jakby Twoje dziecko weszło w taką kupę przed wejściem do domu to byś inaczej gadał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów